• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Διευκρινίσεις Δραγασάκη για τις σχέσεις του με την Attica Bank
17:45 - 21 Σεπ 2016

Διευκρινίσεις Δραγασάκη για τις σχέσεις του με την Attica Bank

Απάντηση στις αναφορές βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για την επαγγελματική του σχέση με την Attica Bank δίνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.  

Στη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το Ελληνικό, οι τόνοι ανέβηκαν με αφορμή και την υπόθεση Καλογρίτσα, με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να αναφέρουν το όνομα του κ. Δραγασάκη, ισχυριζόμενοι πως είχε σχέσεις με την Τράπεζα Αττικής για 30 χρόνια.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, η σχέση του με την τράπεζα αφορούσε την περίοδο 2010 - 2012, όταν δεν διατελούσε χρέη βουλευτή.

Ο κ. Δραγασάκης εκτίμησε παράλληλα, ότι πίσω από τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις στόχος είναι η απαξίωση της Attica Bank και η ιδέα του παράλληλου τραπεζικού συστήματος.

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δήλωσε σήμερα ότι ο κ. Δραγασάκης ήταν οικονομικός σύμβουλος της τράπεζας επί 30 χρόνια και έφυγε όταν εκλέχθηκε βουλευτής.

Τελευταία τροποποίηση στις 21/09/2016 - 17:48