Οι διοικήσεις της Εθνικής και της Eurobank είχαν πλήθος επικοινωνιών με επενδυτές ώστε να διερευνήσουν τις προθέσεις τους αλλά και να προειδοποιήσουν όσους ακολουθούν πολιτικές υποτιμητικής κερδοσκοπίας.
Οι παρεμβάσεις τους ως ένα ποσοστό πιάνουν τόπο καθώς το κύμα των ρευστοποιήσεων έστω και βραχυχρόνια ανακόπτεται.
Στις εξελίξεις έχει παρέμβει και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Αξιόπιστη πηγή αναφέρει ότι και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις εξελίξεις.
Εκπρόσωποι hedge funds υποστηρίζουν ότι σε μια ελεύθερη αγορά ο κάθε επενδυτής χαράσσει την επενδυτική του στρατηγική.
Είναι παράδοξο όταν ένας επενδυτής αγοράζει ως μακροπρόθεσμος επενδυτής να επικροτείται και όταν λειτουργεί με την τακτική του σορταρίσματος να υπάρχουν αντιδράσεις.
Π Λεωτσάκος
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.



