• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Άννα Ροκοφύλλου: Στον ΟΠΑΝΔΑ δώσαμε έμφαση στα έργα υποδομής
15:34 - 10 Σεπ 2021

Άννα Ροκοφύλλου: Στον ΟΠΑΝΔΑ δώσαμε έμφαση στα έργα υποδομής

Η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ μιλάει για την τελευταία διετία ως επικεφαλής των δράσεων πολιτισμού και αθλητισμού στην Αθήνα και αποκαλύπτει το νέο της βήμα ως αντιδήμαρχος Αθηνών.

Βρίσκεται στο κατώφλι του ΟΠΑΝΔΑ, στην Ακαδημίας 50, έτοιμη για τα εγκαίνια της έκθεσης Βιβλίου στο Ζάππειο. Η έκθεση εγκαινιάζεται την ίδια ημέρα με την εκκίνηση του Φεστιβάλ Κολωνού του Δήμου Αθηναίων που θα διαρκέσει όλο το Σεπτέμβριο, συσπειρώνοντας τις γειτονιές της δυτικής πλευράς του δήμου γύρω από συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις στη σκιά του λόφου του Κολωνού.

Η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Αθήνας), Άννα Ροκοφύλλου έχει – όπως όλα δείχνουν – ένα πρόγραμμα αυξημένων απαιτήσεων. Παρόλα αυτά, μιλάει με λεπτομέρεια για κάθε μικρή ή μεγαλύτερη δράση του οργανισμού, αφού εξάλλου είναι το πρώτο καλοκαίρι που οι δομές λειτουργούν κανονικά.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr