«Οι καθοριστικές στιγμές στην Ελλάδα μπορούν να οδηγήσουν και σε πρόβλημα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και την ίδια στιγμή να δουν το μικρό κόμμα που συγκυβερνά να φεύγει», γράφει η γερμανική εφημερίδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Bild, ο Πάνος Καμμένος και το κόμμα του ενδέχεται να φύγουν από την κυβέρνηση και τη θέση τους να πάρει το φιλοευρωπαϊκό Ποτάμι ή να γίνει μια μεγάλη κυβερνητική συμμαχία.
Καθοριστικό ρόλο έπαιξε το τριήμερο ταξίδι Θεοδωράκη στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με τα σενάρια που καταγράφει η Bild. «Το τριήμερο ταξίδι, στο οποίο συναντήθηκε με τους Μοσκοβισί, Σαρλ Μισέλ (πρωθυπουργό Βελγίου), Γκι Φερχόφσταντ και τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γίρκι Κατάινεν, ήταν καθοριστικό», αναφέρει η εφημερίδα.



