• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Έλεγχοι για παρεμπόριο στο Σχιστό
13:59 - 23 Φεβ 2020

Έλεγχοι για παρεμπόριο στο Σχιστό

Eπιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεπορίου διενεργήθηκε στο Σχιστό, από την αστυνομία τη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και το δήμο Περάματος.

Από το Συντονιστικού Οργάνου για την Καταπολέμηση του Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΠ) του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, που συντονίζει την επιχείρηση, ελέγχονται δεκάδες μικροπωλητές και οι πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι οι παράνομοι πωλητές εγκαταλείπουν τα σημεία και τα προιόντα τους.

«Η νέα αυτή επιχείρηση στο Σχιστό έρχεται να επιβεβαιώσει το μήνυμα της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ότι δεν υπάρχει άβατο στη μάχη για το παρεμπόριο» σχολίασαν στο πρακτορείο στελέχη του υπουργείου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Φεβρουαρίου είχε πραγματοποιηθεί η πρώτη ευρεία διυπηρεσιακή επιχείρηση για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου στην ίδια περιοχή.



Τελευταία τροποποίηση στις 23/02/2020 - 14:09