Και αυτό γιατί οι κάτοικοι της Λέσβου ή Μυτιλήνης προσέφυγαν στα δικαστήρια, ζητώντας από την γυναικεία ομοφυλοφυλική κοινότητα, να πάψει να χρησιμοποιεί την λέξη αυτή. Επιμένουν δε πως η χρήση της «ακατανόμαστης» αυτής λέξης διεθνώς, προσβάλλει βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα των κατοίκων του νησιού καθώς μειώνει την υπόληψη τους. Τι άλλο θα ακούσουμε.
Επιμένουν δε ότι έχουν συμπαραστάτη την Ελληνική Κυβέρνηση. Αναρωτιέμαι αν αυτό είναι αλήθεια και σε ποιό βαθμό. Ως ατράνταχο δε επιχειρήμα, που ανατρέπει τη διεθνή συνομωσία που έχει εξυφανθεί κατά του νησιού, προβάλλουν πως η Σαπφώ δεν ήταν λεσβία ουπς, Ομοφυλόφιλη ήθελα να πω, αλλά straight. Αλήθεια αυτό πως να το πώ; Κανονική; ή ετεροφυλόφιλη; Αυτοκτόνησε δε για έναν άντρα.
Πάντως μέχρι τώρα ξέρουμε Ούζο Μυτηλίνης, Σαρδέλες Μυτιλήνης Σαπούνια Μυτιλήνης, Λάδι Μυτιλήνης. Αν κερδίσουν οι κάτοικοι και αποκαταστήσουν την τιμή και την υπόληψη της Λέσβου ετοιμαστείτε για Λεσβιακά ειδυλιακά δρώμενα. Όπως να πίνετε το Λεσβιακό ούζο σας, απολαμβάνοντας την Λεσβιακή σαρδελίτσα σας, σε μία Λεσβιακή παραλία, ακούγοντας παραδοσιακή Λεσβιακή μουσική, χαζεύοντας υπό το Λεσβιακό ηλιοβασίλεμα, Λεσβιακές καλονές στην περατσάδα. Καταπληκτικό μου ακούγεται. Τι θα έλεγα εγώ τώρα.. το φαλλοκρατικό γουρούνι.
Τάκης Λαϊνάς
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΥΓ Κύριε Μπαμπινιώτη πιάστε δουλειά αμέσως. Λεσβιακές ή Λέσβιες καλονές λέμε;
Μετά τη επιτυχία που σημειώσαμε με την ελληνική φέτα, το μακεδονικό χαλβά, φαίνεται πως πήραμε φόρα και αλίμονο σε όποιον βρεθεί μπροστά μας. Αυτή φορά αντίπαλος μας, οι οργανώσεις ομοφυλοφίλων γυναικών, στην απλή ελληνική λεσβιών και ανά παγκόσμιο στερέωμα Lesbians που ψάχνουν να βρούν πως θα ονομάζονται πλέον.



