• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
10:23 - 08 Μάι 2012

Και η Κατσέλη στο «χορό» των μετεκλογικών συνεργασιών

«Θα στηρίξουμε μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού» δήλωσε η προέδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας

"Παράθυρο" συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ, τη Δημοκρατική Αριστερά και όλες τις προοδευτικές δυνάμεις άνοιξε, μιλώντας στο Ράδιο 9 η Λούκα Κατσέλη.

"Ως Κοινωνική Συμφωνία θέλουμε να παίξουμε σημαντικό ρόλο στην ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου. Ο κ. Τσίπρας έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, είμαστε στη διάθεσή του", είπε η κ. Κατσέλη και πρόσθεσε: "Μετά το ξέσπασμα της λαϊκής οργής είναι ώρα της αποφασιστικής δράσης".

Η κ. Κατσέλη τόνισε ότι μπορούν να αλλάξουν οι βασικοί όροι του Μνημονίου για την ανακούφιση του ελληνικού λαού, μέσα από την επιμήκυνση χρόνου προσαρμογής και τη στοχευμένη αποκατάσταση μισθών και συντάξεων. Προς αυτή την κατεύθυνση πρότεινε τη συγκρότηση κυβέρνησης ειδικού σκοπού, την οποία - όπως είπε - προτίθεται να στηρίξει.