• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
16:21 - 30 Οκτ 2012

Βρετανία: Δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία για τον προϋπολογισμό το Νοέμβριο

Η βρετανική κυβέρνηση εξέφρασε σήμερα την εκτίμηση της πως θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί συμφωνία για τον προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης εντός του Νοεμβρίου.

Ο εκπρόσωπος του βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι «Θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί συμφωνία. Υπάρχουν διαφορετικές θέσεις στο τραπέζι και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια δύσκολη διαπραγμάτευση».

Σύμφωνα πάντως με τον εκπρόσωπο του Ν.Κάμερον, η βρετανική κυβέρνηση θα εμφανιστεί σε αυτή την διαπραγμάτευση με καλή πρόθεση.«Θέλουμε να επιτύχουμε μια συμφωνία, αλλά πρέπει να είναι μια συμφωνία που να είναι αποδεκτή από εμάς και υπέρ των συμφερόντων της χώρας μας».

Να θυμίσουμε πως ο βρετανός πρωθυπουργός είχε δηλώσει ότι δεν θα δεχθεί στη Σύνοδο Κορυφής, στις 22 και 23 Νοεμβρίου, τίποτε λιγότερο από ένα «πάγωμα» σε πραγματικούς όρους.