• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
10:31 - 12 Σεπ 2013

Συνεχίζεται η απεργία στα ΤΕΙ Κρήτης

Τα σωματεία εργαζομένων στον χώρο του ΤΕΙ Κρήτης (εκπαιδευτικό, ειδικό τεχνικό και διοικητικό προσωπικό), σε μαζικές συνελεύσεις τους αποφάσισαν την συνέχιση των κινητοποιήσεων τους με 48ωρη καθολική απεργία.

Όπως αναφέρει το Cretalive σύμφωνα με ανακοίνωση: Οι εργαζόμενοι οδηγήθηκαν στην απόφαση αυτή έπειτα από τις τελευταίες πολιτικές αποφάσεις του υπουργείου που σαφέστατα οδηγούν στην υποβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, στην συρρίκνωση των ιδρυμάτων, στην κατάργηση της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης και στις απολύσεις προσωπικού όλων των κλάδων".

Οι Σύλλογοι των εργαζομένων στο ΤΕΙ Κρήτης, σε συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν το απεργιακό διήμερο, θα αποφασίσουν σχετικά με το είδος και την μορφή των κινητοποιήσεών τους τις αμέσως επόμενες ημέρες.