• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Για «επίθεση ψεύδους» κάνει λόγο η Ραχήλ Μακρή
16:18 - 16 Ιαν 2015

Για «επίθεση ψεύδους» κάνει λόγο η Ραχήλ Μακρή

Ως «επίθεση ψεύδους» χαρακτήρισε η Ραχήλ Μακρή τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν, έπειτα από την χθεσινή της δήλωση ότι «μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι 100 δισ. ευρώ».

Όπως ανέφερε η κα Μακρή, «το ψέμα έχει ταχύτητα, αλλά η αλήθεια έχει αντοχή». «Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης και τα παπαγαλάκια της ΝΔ ειρωνεύονται με πικρόχολα σχόλια και κακοήθη κριτική προσπαθώντας να μας πείσουν ότι ο μηχανισμός ELA δεν υπάρχει», πρόσθεσε.

 

Μάλιστα, αναφέρεται στην προσφυγή συστημικών τραπεζών στον μηχανισμό «που έχει χρησιμοποιήσει η συγκυβέρνηση για ποσά που φτάνουν μέχρι τα 90 δισ. ευρώ. Το μηχανισμό που υμνούν οι υποψήφιοι της ΝΔ για να δείξουν την σχετικότητα τους με τα οικονομικά».

 

Η ίδια κατηγορεί τη συγκυβέρνηση για προσπάθεια τρομοκράτησης του λαού και επισημαίνει ότι «για εμάς στον ΣΥΡΙΖΑ, οι μηχανισμοί και οι θεσμοί πρέπει να υπηρετούν τον ελληνικό λαό και όχι επιχειρηματικά συμφέροντα».

 

«Επιτίθεστε γιατί αποκαλύψαμε την αλήθεια. Χαίρομαι για όλους τους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ που κατανόησαν την αλήθεια και την επικοινωνούν για να την μάθει ο κάθε πολίτης. Μπορείτε να μας πετροβολάτε αλλά θα συνεχίσουμε τον αγώνα ανατροπής της διαφθοράς και σε αυτό τον αγώνα είμαστε ενωμένοι για την αυτοδυναμία της κυβέρνησης όλων των Ελλήνων. Ο λαός στο τέλος θα περάσει στην λήθη αυτούς που τον κατέστρεψαν» αναφέρει.