• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
ΚΚΕ: Να μπλοκάρει ο λαός τη συμφωνία-λαιμητόμο
21:28 - 24 Ιουν 2015

ΚΚΕ: Να μπλοκάρει ο λαός τη συμφωνία-λαιμητόμο

Το... μπαλάκι στον λαό πέταξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης προκειμένου να «αφορίσει» τη συμφωνία-λαιμητόμο με τα πιο δυσβάσταχτα μέτρα που έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια.

Όπως είπε, η κυβέρνηση «κοροϊδεύει τον κόσμο» αφού δεν «καταργεί τα μνημόνια» και «τα βάρβαρα μέτρα των προηγούμενων κυβερνήσεων» και «φέρνει καινούργια, ύψους 8 δισ. ευρώ». Ο κ. Παφίλης αναρωτήθηκε «δεν θα αυξηθούν οι έμμεσοι φόροι, και πρακτικά αν αυξηθούν δεν θα μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις;», ενώ σημείωσε ότι δεν καταργείται καμία φοροαπαλλαγή και τα προνόμια από τους αναπτυξιακούς νόμους των επιχειρηματικών ομίλων.

«Εμείς λέμε όχι στη συμφωνία, να την μπλοκάρει ο λαός. Καμία αναμονή. Όλοι στο δρόμο, με αιτήματα κατάργηση των Μνημονίων ανάκτηση των απωλειών. Μαξιμαλιστικά; Εσείς που είστε κυβέρνηση σήμερα αυτά δεν λέγατε προεκλογικά; Τώρα τι λέτε; Επώδυνη αλλά έντιμη συμφωνία», κατέληξε ο κ. Παφίλης.