• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
ΝΔ: Η συμπεριφορά της κυβέρνησης είναι ανεύθυνη και τυχοδιωκτική
17:23 - 07 Φεβ 2017

ΝΔ: Η συμπεριφορά της κυβέρνησης είναι ανεύθυνη και τυχοδιωκτική

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη στις οποίες ανέφερε ότι είναι δευτερεύον ζήτημα για την Ελλάδα η ένταξή της στην ποσοτική χαλάρωση τον Μάρτιο.

«Ο κ. Τσίπρας χαρακτήριζε, από τον Οκτώβριο του 2016, "απόλυτη ανάγκη" να μπούμε στην ποσοτική χαλάρωση. Ο κ. Δραγασάκης δήλωνε ότι είναι απαραίτητη η ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση μέχρι τον Μάρτιο 2017, για να μη χαθεί το χρονοδιάγραμμα εξόδου στις αγορές το 2018.

Τώρα, ο κ. Βερναρδάκης δηλώνει ότι είναι δευτερεύον ζήτημα για την Ελλάδα η ένταξή της στην ποσοτική χαλάρωση τον Μάρτιο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Μάλιστα, η Πειραιώς σημειώνει ότι «η συμπεριφορά τους είναι ανεύθυνη και τυχοδιωκτική. Όλοι τώρα συνειδητοποιούν, γιατί, με αυτήν την Κυβέρνηση, η χώρα βυθίζεται καθημερινά και δεν μπορεί να βγει από την κρίση».