• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Forum Δελφών-Μπακογιάννη: Ο Τραμπ μπορεί να κάνει χάρη στην Ευρώπη!
15:49 - 02 Μαρ 2017

Forum Δελφών-Μπακογιάννη: Ο Τραμπ μπορεί να κάνει χάρη στην Ευρώπη!

Σε έναν πρωτότυπο «χρησμό» προχώρησε η τομεάρχης ανάπτυξης της ΝΔ και πρώην υπουργός Εξωτερικών, κ. Ντόρα Μπακογιάννη, στο ξεκίνημα του Φόρουμ των Δελφών, υποστηρίζοντας ότι ο «Τραμπ μπορεί να κάνει τελικά χάρη στην Ευρώπη, σε αντίθεση με ό,τι λέγεται».

«Ο τρόπος αντιμετώπισης των πολιτικών του Τραμπ μπορεί να δημιουργήσει στην Ευρώπη υγιή αντανακλαστικά, οδηγώντας τη στο να αποκτήσει επιτέλους κοινή εξωτερική πολιτική και να γίνει πιο ουσιαστική», σχολίασε η κ. Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με την ίδια, η Ευρώπη σήμερα αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη κρίση από ιδρύσεώς της γιατί αμφισβητείται η ταυτότητά της, το κύτταρό της.

Αναφερόμενη στην ανάδειξη του λαϊκισμού, η κ. Μπακογιάννη σχολίασε ότι οι εύκολες απαντήσεις είναι το ψωμί του πολιτικού του αύριο.

«Τίποτα δεν είναι πιο εύκολο από το να λες σε εναν φοβισμένο πολίτη οι υπάρχουν μαγικές λύσεις» τόνισε.

«Οι πολιτικοί σήμερα καλούμαστε να υπερβούμε εαυτόν για να υπερασπιστούμε τις ιδέες μας», υπογράμμισε.

Μαρία Μιχάλη

Τελευταία τροποποίηση στις 02/03/2017 - 15:55