• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Κουβέλης: Πρέπει να υπογραφεί η Συλλογική Σύμβαση ΠΝΟ με ΕΕΕ
17:17 - 26 Σεπ 2018

Κουβέλης: Πρέπει να υπογραφεί η Συλλογική Σύμβαση ΠΝΟ με ΕΕΕ

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Στην ανάγκη υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας μεταξύ της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) και της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ) στάθηκε ιδιαίτερα ο υπουργός Ναυτιλίας, Φώτης Κουβέλης, σε συνάντηση που είχε την Τετάρτη με διαπιστευμένους δημοσιογράφους.

«Πρέπει να υπογράφει η σύμβαση», τόνισε ο υπουργός, υπογραμμίζοντας βεβαίως πως ο ρόλος του υπουργείο σε αυτή την υπόθεση δεν μπορεί παρά να είναι μόνο συμβουλευτικός.

Ο Φώτης Κουβέλης ανέφερε ακόμα πως είναι σημαντικός ο τομέας εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των στελεχών της εμπορικής ναυτιλίας, για την ανάπτυξη και για την ασφαλή ναυσιπλοΐα.

Ο υπουργός στάθηκε επίσης στα νέα καύσιμα και στην προσαρμογή της ελληνικής ναυτιλίας σε αυτά, κάνοντας μάλιστα λόγο για «στοίχημα» που πρέπει να κερδηθεί.

Γιώργος Αλεξάκης