• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Η Καϊλή διαψεύδει σενάρια... μεταπήδησης στη ΝΔ
19:40 - 21 Δεκ 2018

Η Καϊλή διαψεύδει σενάρια... μεταπήδησης στη ΝΔ

Με αφορμή το γεγονός ότι καθυστερεί να αποφασίσει αν θα είναι υποψήφια στο δήμο Θεσσαλονίκης ή όχι, δημοσιεύματα ήθελαν την Εύα Καϊλή να έχει έρθει σε ρήξη με το Κίνημα Αλλαγής και να βάζει πλώρη για τη ΝΔ. Η ίδια, ωστόσο, διαψεύδει κατηγορηματικά τις συγκεκριμένες πληροφορίες.

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η ευρωβουλευτής της Ελιάς τόνισε:

«Έδωσα τις πιο κρίσιμες μάχες σε Εθνικές εκλογές, παρότι μου αφαιρέθηκε η έδρα 2 φορές. Στα πιο δύσκολα μαζί με λίγους συντρόφους μου μείναμε να υπερασπιζόμαστε την προσφορά του Πασοκ, όταν άλλοι μας εγκατέλειπαν.

Κανείς δεν μου απέκλεισε το ενδεχόμενο να είμαι υποψήφια με σταυρό εκεί που επιτρέπεται απο το καταστατικό. Στο παρελθόν ήταν κομματικός διορισμός για εκλεκτούς, με ελάχιστες εξαιρέσεις, όχι όμως πια. Τίποτα δεν μου χαρίστηκε ούτε ήταν βόλεμα, είναι δημοκρατικό δικαίωμα κάθε εκλεγμένου να κρίνεται το έργο του από τους πολίτες, εκτός αν συντρέχει ηθικός λόγος αποκλεισμού.

Με απορία διαβάζω λοιπόν δημοσιεύματα, που επιχειρούν να με αποκλείσουν από την παράταξη μου ή να προκαταλάβουν τις αποφάσεις μου και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Δεν είναι πάντως ούτε η πρώτη φορά ούτε φαντάζομαι θα είναι η τελευταία».

«Η Εύα Καίλή δεν έχει κανέναν λόγο να αποχωρήσει από το Κίνημα Αλλαγής, αναμένουμε να ανακοινώσει την απόφασή της για τον δήμο Θεσσαλονίκης» σχολίασαν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη.