• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Να σας χαίρονται οι χρηματοδότες σας
15:57 - 12 Απρ 2019

ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: Να σας χαίρονται οι χρηματοδότες σας

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στα όσα είπε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη για την εμπλοκή του Νίκου Παππά στην υπόθεση Πετσίτη. Το κυβερνών κόμμα επαναλαμβάνει τα λεγόμενα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής για τη σχέση της ΝΔ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Λίγη ντροπή δεν βλάπτει. Σας χρηματοδοτούν διωκόμενοι επιχειρηματίες, όπως ο κ. Μαρινάκης. Τα δάνειά σας δεν τα αποπληρώνετε. Θεωρείτε τις μίζες καθήκον των υπουργών. Ο επικεφαλής σας έχει ακόμα να αποπληρώσει τα δάνεια του "Κήρυκα"» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ψάχνετε απεγνωσμένα αντιπερισπασμούς και σανίδα σωτηρίας σε ανύπαρκτες υποθέσεις, μήπως και καλυφθούν τα υπαρκτά σκάνδαλα όπως αυτό της Novartis, για το οποίο μάλιστα ζητάτε και παραγραφή! Να σας χαίρονται οι χρηματοδότες σας. Να τους χαίρεστε και εσείς» καταλήγει.