• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Σύσκεψη στο Μαξίμου για το Ελληνικό
08:55 - 25 Ιουλ 2019

Σύσκεψη στο Μαξίμου για το Ελληνικό

Η επένδυση στο Ελληνικό θα βρεθεί στο επίκεντρο σημερινής σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στόχος της κυβέρνησης, όπως έχει αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, είναι η επένδυση στο Ελληνικό να προχωρήσει μέσα στο 2019.

«Η επένδυση στο Ελληνικό είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Πιστεύω ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουν μπει οι μπουλντόζες. Αυτός είναι ο στόχος μου. Κινούμαστε με μεγάλη ταχύτητα. Έχουμε εντολή από τον πρωθυπουργό να παρεμβαίνουμε σε όλα τα επίπεδα της διοικήσεως για να πάμε γρηγορότερα» είχε δηλώσει πρόσφατα ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφορικά με την επιτάχυνση των διαδικασιών στο Ελληνικό, όπως έχει ανακοινώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την έκδοση των τριών Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων έως τις 10 Αυγούστου.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί μετά την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο υπουργείο Τουρισμού, που έχει προγραμματιστεί για τις 09:30. Ο πρωθυπουργός θα ενημερωθεί από τον υπουργό Χάρη Θεοχάρη για την πορεία της τουριστικής περιόδου, αλλά και για τις πολιτικές προτεραιότητες του υπουργείου.