Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Λιβάνιος διέψευσε τις καταγγελίες περι κυβερνητικής παρέμβασης και απέδωσε το ανυπόγραφο κείμενο που αναρτήθηκε σε αίθουσα μονταζ της ΕΡΤ σε…«βλάξ».
«Κάποιος βλάξ, σκέτος βλάξ ή προβοκάτορας βλάξ, έβαλε αυτό το χαρτί που διαψεύστηκε από την πραγματικότητα. Οι εικόνες και το βίντεο έπαιξε στα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ το Σάββατο και την Κυριακή» ανέφερε ο υπουργός για να επιστρέψει το γάντι στην αξιωματική αντιπολίτευση «δεν μου λέτε; Η φωτογραφία του κ. Τσίπρα στο κότερο έπαιξε στην ΕΡΤ; Χαμός γινόταν στα social media τότε. Υπήρξαν παραιτήσεις και καταγγελίες συνδικαλιστών επι ημερών σας ή όχι;».
Ο υπουργός Επικρατείας Θεόδωρος Λιβάνιος απάντησε εκ νέου στις επαναλαμβανόμενες καταγγελίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΡΤ και τον τρόπο δημοσιογραφικής κάλυψης της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Ικαρία.



