• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Αχτσιόγλου: O Μητσοτάκης ταυτίζεται με την αύξηση της φτώχειας
17:29 - 27 Ιουλ 2022

Αχτσιόγλου: O Μητσοτάκης ταυτίζεται με την αύξηση της φτώχειας

«Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που δημοσιεύτηκαν σήμερα καταρρίπτουν με παταγώδη τρόπο κάθε απέλπιδα επικοινωνιακή προσπάθεια της κυβέρνησης να εμφανίσει ανεστραμμένη την κοινωνική πραγματικότητα», τονίζει η βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Έφη Αχτσιόγλου, σε ανακοίνωσή της. 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει:

«Ο κ. Μητσοτάκης ταυτίζεται με τον πλέον επίσημο τρόπο με:

Να σημειωθεί ότι τα στοιχεία αυτά αποτυπώνουν μέρος μόνο της δραματικής πραγματικότητας, καθώς δεν αφορούν τα έτη 2021 και 2022, όπου συνεχίστηκε πιο επιθετικά η αντικοινωνική πολιτική της κυβέρνησης και η εξάντληση του εισοδήματος των πολιτών λόγω της εκρηκτικής ακρίβειας.

Πρόσθετα σε όλα αυτά έρχονται να επιβαρύνουν την κατάσταση η κυβερνητική αλαζονεία και αυταρέσκεια.

Είναι πλέον σαφές ότι κάθε μέρα παραμονής της κυβέρνησης Μητσοτάκη συνιστά μια ακόμη μέρα επιδείνωσης των όρων ζωής για τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών».