• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Παναγιωτόπουλος: Συνάντηση με τον Διευθυντή του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ
18:08 - 30 Νοε 2022

Παναγιωτόπουλος: Συνάντηση με τον Διευθυντή του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ

O Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος είχε σήμερα, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022, συνάντηση, με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ κ. Αμίρ Έσελ (Amir Eshel).  

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση, στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός, Κωνσταντίνος Φλώρος, και ο Πρέσβης του Ισραήλ, κ. Νόαμ Κατζ (Noam Katz).

Κατά τη συζήτηση αναδείχθηκε ο διαχρονικός χαρακτήρας της στρατηγικής αμυντικής σχέσης Ελλάδος-Ισραήλ και η ισχυρή, κοινή θέληση για περαιτέρω ενίσχυσή της, με γνώμονα την ασφάλεια και την άμυνα των δύο χωρών και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Εκφράστηκε επίσης, η ικανοποίηση για το υψηλό επίπεδο της, αμοιβαίως επωφελούς, διμερούς συνεργασίας, στον τομέα των εξοπλιστικών προγραμμάτων.