• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
ΠΑΣΟΚ για Τέμπη: Ο Μητσοτάκης ας αποδεχτεί τις ευθύνες του
13:41 - 05 Μαρ 2023

ΠΑΣΟΚ για Τέμπη: Ο Μητσοτάκης ας αποδεχτεί τις ευθύνες του

Το δικό του σχόλιο για την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό πως άλλαξε θέση σχετικά με την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη «υπό το βάρος της διογκούμενης οργής».  

Ειδικότερα, το κόμμα υπογραμμίζει ότι «ο Πρωθυπουργός υπό το βάρος της διογκούμενης οργής για την ανείπωτη τραγωδία, απομακρύνθηκε σήμερα από τη θεωρία του ενός και μόνου υπεύθυνου αλλάζοντας κατά την προσφιλή τακτική του επιφανειακά θέσεις με μόνο στόχο να διαχειριστεί επικοινωνιακά τις αρνητικές επιπτώσεις».

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι οδυνηρή, σημειώνει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, τονίζοντας ότι «το μοντέλο διακυβέρνησης που ο Πρωθυπουργός ονόμασε «επιτελικό κράτος», αποδείχτηκε μια επικοινωνιακή κατασκευή που κατέρρευσε από τις αλλεπάλληλες αποτυχίες.

Ας αποδεχτεί, λοιπόν, ο κ. Μητσοτάκης τις ευθύνες του και ας μην καμώνεται ότι θα σηκώσει τις αμαρτίες των άλλων.

Η χώρα χρειάζεται Ισχυρή Θεσμική Δημοκρατία και όχι μια παρέα ημέτερων, που θεωρεί πως μπορεί να διευθύνει τη χώρα».