• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Πώς υποδέχθηκαν στο Μαξίμου την απόφαση για Κασιδιάρη- Κανελλόπουλο
20:44 - 02 Μάι 2023

Πώς υποδέχθηκαν στο Μαξίμου την απόφαση για Κασιδιάρη- Κανελλόπουλο

Λίγο-πολύ αναμενόμενη χαρακτηρίζουν στην κυβέρνηση την απόφαση του Αρείου Πάγου να μπλοκάρει μεν τη συμμετοχή του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές της 21ης Μαϊου, αλλά να εγκρίνει αυτή του κόμματος ΕΑΝ του πρώην δικαστικού Αναστάσιου Κανελλόπουλου.

Σχολιάζοντας την απόφαση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι δεν εξεπλάγησαν από την απόφαση να επιτραπεί στο κόμμα του πρώην αντεισαγγελέα Τάσου Κανελλόπουλου να λάβει μέρος στις εκλογές.

Προσθέτουν επίσης ότι σε περίπτωση που ο καταδικασμένος για εγκληματική οργάνωση Ηλίας Κασιδιάρης εκφράσει την στήριξή του στο κόμμα «ΕΑΝ», αυτό θα είναι πρόβλημα για την συμμετοχή του κόμματος του πρώην αντεισαγγελέα στις δεύτερες εκλογές.

Η δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη, πάντως, στην πρώτη της αντίδραση μετά το άκουσμα της απόφασης δήλωσε ότι ο καταδικασμένος για τη συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να στηρίξει κανένα άλλο κόμμα.