• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Πλεύση Ελευθερίας: Πολύ σύντομα «η Ζωή θα είναι στη Βουλή»
22:37 - 21 Μάι 2023

Πλεύση Ελευθερίας: Πολύ σύντομα «η Ζωή θα είναι στη Βουλή»

Πολύ σύντομα «η Ζωή θα είναι στη Βουλή», τόνισε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, το κόμμα της οποίας διεκδικεί την είσοδό του στη Βουλή.

«Καλώ τους νέους ανθρώπους να είναι κοντά μας. Το μήνυμά τους ότι μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο με αγάπη, χαμόγελο, πείσμα, επιμονή, είναι ένα μήνυμα πολύ ηχηρό. Μπορεί η Πλεύση Ελευθερίας να είναι στη Βουλή», σημείωσε η κ. Κωνσταντοπούλου σε δήλωσή της.

Νωρίτερα, με ενθουσιασμό υποδέχτηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τα αποτελέσματα των exit poll, με πηγές του κόμματος να δηλώνουν χαρούμενοι αλλά συγκρατημένα αισιόδοξοι για το τελικό αποτέλεσμα.

Κατά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος, η κα. Κωνσταντοπούλου είχε κάνει την εξής δήλωση:

«Σήμερα ψηφίζουμε για τη ζωή μας! Με την ψυχή μας, με το μυαλό και την καρδιά μας, πάμε να αλλάξουμε τον κόσμο, με αγάπη! Σήμερα κάνουμε την αρχή!».

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις για τις εκλογές ΕΔΩ

Τελευταία τροποποίηση στις 21/05/2023 - 22:50