• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Κόντρα Κασσελάκη- Αχτσιόγλου: Άναψε... φωτιές η αναπάντητη κλήση
13:22 - 12 Νοε 2023

Κόντρα Κασσελάκη- Αχτσιόγλου: Άναψε... φωτιές η αναπάντητη κλήση

Νέο πεδίο αντιπαράθεσης έχει προκύψει ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου, με αφορμή κλήση που φέρεται να έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλευτή, στην οποία δεν απάντησε.

Νωρίτερα την Κυριακή (12/11), η κα. Αχτσιόγλου διέψευσε ότι υπήρξε απόπειρα επικοινωνίας του κ. Κασσελάκη μαζί της το βράδυ του Σαββάτου (11/11), υπογραμμίζοντας ότι «δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού».

Άμεσα κύκλοι κοντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν ότι «δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο».

Κύκλοι προσκείμενοι στην κα. Αχτσιόγλου διευκρίνισαν λίγο αργότερα ότι η κλήση έγινε από άγνωστο αριθμό και όχι από αυτόν που επικοινωνούν συνήθως.

«Η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του. Η κα. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30», τονίζουν.

Και σχολιάζουν: «Σε κάθε περίπτωση, οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news».

Τελευταία τροποποίηση στις 12/11/2023 - 13:28