• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Ο Κασσελάκης καλεί τον Γεωργιάδη να απαντήσει «αν είναι εκβιαζόμενος»
16:44 - 09 Αυγ 2024

Ο Κασσελάκης καλεί τον Γεωργιάδη να απαντήσει «αν είναι εκβιαζόμενος»

Να απαντήσει αν είναι «εκβιαζόμενος» κάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Χαρακτήρισε «συνταρακτικό» ότι ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι «δεν τον ενδιαφέρει αν παρακολουθείται, γιατί δεν έχει τίποτα να κρύψει».

Αναφερόμενος στο πόρισμα του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές, έκανε λόγο για μια «απαράδεκτη έρευνα», τονίζοντας πως δεν γίνεται «τέτοια έρευνα να καταλήγει σε τέτοιο σημείο χωρίς σκοπιμότητα» και ότι «προσβάλλει τη νοημοσύνη του κόσμου» και αποτελεί «πλήγμα για τη δημοκρατία».

Για το θέμα της πισίνας, έκανε λόγο για «διαστρέβλωση» από το Πρώτο Θέμα. «Η πισίνα, τη μέτρησα χθες, είναι βάθους 1 μέτρο και 20 εκατοστά από τη στάθμη, είναι σε έναν χώρο όπου υπήρχε μεγάλη δεξαμενή με άδεια από το 1978. Άρα, αυτή η διαστρέβλωση και κατηγορία από τη συγκεκριμένη εφημερίδα, που χρησιμοποίησε μάλιστα και παράνομο υλικό επειδή δεν υπήρχε άδεια πτήσης για το συγκεκριμένο drone πάνω από το σπίτι μου, από μόνο του όλο αυτό λέει πολλά. Αλλά, ειλικρινά, πιστεύει κανείς ότι ο 36χρονος Στέφανος Κασσελάκης είναι η αιτία των δεινών της χώρας;

Πιστεύει κανείς ότι πισίνα του 1 20 στη θέση της προϋπάρχουσας δεξαμενής δείχνει κάτι για το που πρέπει να πορευτεί η χώρα; Δεν αποπροσανατολίζει από τα τεράστια προβλήματα του κόσμου;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.