• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Κασσελάκης: Αναφορά στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για ανεξήγητα € 1,2 εκατ. στο «πόθεν έσχες» του Αυγενάκη
14:45 - 30 Σεπ 2025

Κασσελάκης: Αναφορά στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για ανεξήγητα € 1,2 εκατ. στο «πόθεν έσχες» του Αυγενάκη

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας, Στέφανος Κασσελάκης, υπέβαλε αναφορά στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία σχετικά με το «πόθεν έσχες» του Λευτέρη Αυγενάκη για το 2023.

Σύμφωνα με το ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης εμφανίζει ανεξήγητα έσοδα άνω του 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο και ζητά να διερευνηθούν τα ποσά αυτά στο πλαίσιο της δικογραφίας που αφορά τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Στην ανάρτηση του ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας αναφέρει: «Σήμερα όπως υποσχέθηκα χθες πήγα στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. Κατέθεσα αναφορά για το πόθεν έσχες του 2023 του Λευτέρη Αυγενάκη, που εμφανίζει έσοδα- χωρίς εξήγηση- πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ. Έσοδα που δημιουργήθηκαν όταν ήταν υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης. Πρέπει να διερευνηθούν ως μέρος της δικογραφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Φτάνει πια η κοροϊδία με τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου!».