• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Έκτακτη παρέμβαση Ανδρουλάκη στη Βουλή μετά τη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
13:18 - 02 Απρ 2026

Έκτακτη παρέμβαση Ανδρουλάκη στη Βουλή μετά τη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Έκτακτη παρέμβαση στην Ολομέλεια ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, σήμερα, Πέμπτη (2/4), μία ημέρα μετά την είδηση για τη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ανδρουλάκης αναμένεται να κάνει λόγο για μία κυβέρνηση δικογραφιών.

Κατά την ομιλία του, αναμένεται να σημειώσει πως μετά τη δικογραφία της ευρωπαϊκής εισαγγελίας για 11 εν ενεργεία βουλευτές της ΝΔ, αλλά υπουργούς, καθώς και την τρίτη δικογραφία για δύο ακόμα βουλευτές που σχετίζονται με τις παράνομες επιδοτήσεις, ο κ. Ανδρουλάκης θα αναδείξει πως πρόκειται για ένα σκάνδαλο με «υπογραφή» ΝΔ. Έτσι, θα τονίσει ότι διαψεύδεται το κυβερνητικό αφήγημα περί διαχρονικών παθογενειών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται να ζητήσει τη διενέργεια εκλογών, ενώ δεν θεωρείται ιδιαιτέρως πιθανό να κάνει λόγο για πρόταση μομφής, θεωρώντας πως κάτι τέτοιο θα διευκόλυνε τη δεδομένη στιγμή την κυβέρνηση, συμβάλλοντας στη συσπείρωσή της.