• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
08:57 - 22 Φεβ 2008

Σεμινάρια φορολογίας, HR και Credit Control για όλους

Για όσους από εσάς ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τις γνώσεις τους και να αυξήσουν την αποδοτικότητα τους στο χώρο εργασίας τους, το «R» σας προτείνει μια σειρά από σεμινάρια που ακολουθούν τις επόμενες μέρες για να μην χάσετε καμία ευκαιρία.

Η H.R.D στα πλαίσια του προγράμματος διεπιχειρησιακών σεμιναρίων για το α’ εξάμηνο του 2008 προσφέρει επιδοτούμενα από τον ΟΑΕΔ και το ΛΑΕΚ το σεμινάριο Κώδικας Βιβλίων & Στοιχείων (Κ.Β.Σ.).

Αναλυτικότερα:

  • Το εν λόγω σεμινάριο απευθύνεται στα Στελέχη των Οικονομικών και Λογιστικών Υπηρεσιών ενός Οργανισμού που έχουν ως ευθύνη για την Νομότυπη Διαχείριση και Τήρηση των Οικονομικών στοιχείων του Οργανισμού και την αντιμετώπιση των Ελέγχων.

Σκοπός : Να αναγνωρίσουν οι Συμμετέχοντες τις Φορολογικές Υποχρεώσεις στα στάδια της Διαχειριστικής Περιόδου, της Απογράφης και του Ισολογισμού, καθώς και τις Πρόσφατες αλλαγές στις Διατάξεις του Κ.Β.Σ.

Θεματολογία:

  • Φορολογική Πρακτική.
  • Φορολογικά στοιχεία και Μηχανογραφική τήρηση βιβλίων.
  • Οι πρόσφατες αλλαγές στο ΚΒΣ & στο ΦΠΑ.
  • Απογράφη – Ισολογισμός & Νομικές Κυρώσεις – Ποινές.
  • Καθεστώτα και ειδικά μέτρα Φ.Π.Α.

Διάρκεια: 16 ώρες
Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 27/02, 28/02
Ζώνη διεξαγωγής: (09:00-17:00)
Τόπος Διεξαγωγής : Σόλωνος 108.

Επιπλέον, την ερχόμενη εβδομάδα πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια οργανώνει και η Intelli Training σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Τα σεμινάρια έχουν ως εξής:

  1. Διοίκηση Προσωπικού

Σεμινάριο για τα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που απασχολούνται στον τομέα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Το σεμινάριο πραγματοποιείται στις 28/2, έχει διάρκεια 8 ωρών (9.00-17.00) και κοστίζει 240 ευρώ.

  1. Διαχείριση Πιστώσεων

Σεμινάριο για τη νέα πρωτοποριακή μέθοδο είσπραξης ανείσπρακτων οφειλών (credit control). Το σεμινάριο πραγματοποιείται στις 25/2, έχει διάρκεια 8 ωρών (9.00-17.00) και κοστίζει 240 ευρώ.