• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Τελικά κανείς δεν μπήκε στον ΟΤΕ
10:04 - 01 Δεκ 2014

Τελικά κανείς δεν μπήκε στον ΟΤΕ

Μέρος της καινούριας διαφημιστικής καμπάνιας του ΟΤΕ, για τη δωρεάν υπηρεσία ΟΤΕ My WiFi, ήταν το βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο τις προηγούμενες ημέρες.  Το βίντεο δείχνει  νεαρούς να μπαίνουν στο κεντρικό κτiριο του ΟΤΕ στη Λ. Κηφισίας και να κρεμούν πανό από την οροφή με το μήνυμα wifipendenceday.org. 

Η κινηματογράφηση έγινε σε ρεαλιστικές συνθήκες, με νεαρούς street artists. Το πανό, αν και αληθοφανές, δεν κρεμάστηκε ποτέ από την οροφή του κτιρίου, αφού ήταν προϊόν επεξεργασίας σε υπολογιστή.

Επίσης, την ενέργεια συνόδευσαν τα αυτοκόλλητα και τα graffiti wifipendenceday.org, που , τοποθετήθηκαν σε συνεργασία με τους δήμους που τα φιλοξένησαν και μετά το τέλος της καμπάνιας θα αφαιρεθούν.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία μπορείτε να βρείτε στο otemywifi.gr