ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε υψηλά 11ετίας η Profile

09:51 - 29 Μαρ 2019 | Αναλύσεις
Σε υψηλά 11ετίας η Profile
Σε υψηλά σχεδόν έντεκα ετών έκλεισε χθες η μετοχή της Profile που είναι μια από τις πλέον… ανερχόμενες μετοχές και εταιρείες των small caps. Η μετοχή έκλεισε στα 2,08 ευρώ με άνοδο 1,46%, ενώ η κεφαλαιοποίησή της διαμορφώνεται στα 24,56 εκατ. ευρώ. Σ’ αυτά τα επίπεδα, η μετοχή της Profile είχε να βρεθεί από το Φεβρουάριο του 2008!

Η μετοχή δεν κάνει τίποτα άλλο από το να αντανακλά την εξαιρετική πορεία της επιχείρησης, η οποία με χαμηλό προφίλ και χωρίς τυμπανοκρουσίες, κερδίζει δουλειές σε Ελλάδα και κυρίως εξωτερικό.

Με στέρεα και προσεγμένα βήματα, χωρίς εντυπωσιασμούς και «τυφλά» ανοίγματα, η Profile Software έχει καταφέρει σημαντικά πράγματα, σ' ένα κλάδο όπως του software, όπου με τα χρόνια έχει «χτίσει» αξιοσημείωτη τεχνογνωσία.

Δημιουργεί εξελιγμένα προγράμματα wealth management, λύσεις για τον τομέα της τραπεζικής, συστήματα πληρωμών, διαχείρισης χαρτοφυλακίου και πολλά άλλα, έχοντας κερδίσει συμβόλαια για κορυφαίους χρηματοπιστωτικούς ομίλους του εξωτερικού.

Μέσω αυτής της εξωστρέφειας, έχει καταστεί μια από τις πλέον διεθνοποιημένες ελληνικές εταιρείες νέας τεχνολογίας, ψηφιακών υποδομών και λύσεων λογισμικού, έχοντας επεκταθεί σε 35 χώρες, ενώ σε εφτά εξ αυτών έχει ιδρύσει θυγατρικές, ή έχει ανοίξει γραφεία. Η εταιρεία απασχολεί 170 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 120 στην Ελλάδα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.