ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον Mid Cap από σήμερα η Profile

09:22 - 22 Ιουλ 2019 | Αναλύσεις
Στον Mid Cap από σήμερα η Profile
Επιβεβαιώνοντας την κάτι παραπάνω από εξαιρετική πορεία που έχει όλα τα τελευταία χρόνια, η μετοχή της Profile εισέρχεται από σήμερα στο δείκτη μεσαίας κεφαλαιοποίησης του Χ.Α., ήτοι στο δείκτη Mid Cap με συντελεστή στάθμισης μετοχών 50%.

Η μετοχή της Profile θα αντικαταστήσει την ΕΛ.ΤΕΧ. Άνεμος που από σήμερα παύει η διαπραγμάτευσή της, καθώς ολοκληρώθηκε η συγχώνευση με την Ελλάκτωρ, με τη μετοχή της τελευταίας να αναπροσαρμόζεται.

Θυμίζουμε πως η μετοχή της Profile έχει εξαιρετική πορεία τα τελευταία χρόνια, αντανακλώντας τη επίσης εξαιρετική πορεία της εταιρείας. Δεν είναι τυχαίο ότι η Profile βρίσκεται στα 3,75 ευρώ μόλις 4 cents χαμηλότερα από τα ιστορικά υψηλά των 3,79 ευρώ που έκλεισε την περασμένη Τετάρτη 17 Ιουλίου!

Μάλιστα, είναι μέσα στις πρώτες σε απόδοση μετοχές το 7μηνο του 2019, καθώς ενισχύεται άνω του 200%, ενώ πλέον έχει κεφαλαιοποίηση 44,3 εκατ. ευρώ. Θυμίζουμε ότι και το 2018 είχε μια από τις καλύτερες αποδόσεις στην αγορά, καθώς ενισχύθηκε σε ποσοστό περί το 70%.

Η Profile Software εισήχθη στο Χ.Α. στις 29 Οκτωβρίου 2003 και έχει χρησιμοποιήσει σωστά τις βοήθειες που παρέχει το χρηματιστήριο για την ανέλιξη των εταιρειών.

Η εταιρεία έχει εξαιρετικό management με κύριο χαρακτηριστικό τη μεθοδικότητα, ενώ εξάγει λογιστικό και τεχνολογία σε 35 χώρες, κλείνοντας εξαιρετικές δουλειές με μεγάλες τράπεζες του εξωτερικού. Κάνει δουλειές για κορυφαίες διεθνείς τράπεζες και χρηματοοικονομικούς ομίλους. Απασχολεί 170 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 120 στην Ελλάδα.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.