ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι πέντε «μνηστήρες» που διεκδικούν την Singular Logic

15:53 - 11 Απρ 2020 | Αναλύσεις
Οι πέντε «μνηστήρες» που διεκδικούν την Singular Logic
Πέντε μη δεσμευτικές προσφορές, από τρία κοινοπρακτικά σχήματα και δύο μεμονωμένες εταιρείες, δέχθηκε την περασμένη Πέμπτη ο όμιλος MIG για την Singular Logic, μέσω του συμβούλου πώλησης Euroxx.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι αποτελούν στρατηγικοί αγοραστές, είναι δηλαδή εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο κλάδο της πληροφορικής.

Όσον αφορά τα κοινοπρακτικά σχήματα, ενδεικτικές προσφορές κατέθεσαν οι κοινοπραξίες Πάνου Γερμανού - Θεόδωρου Φέσσα, Profile - Entersoft και OTS - Volton. Παράλληλα, μεμονωμένα διεκδικούν την Singular Logic οι εταιρείες Space και Ε-net.

Σημειώνεται πως όσοι περάσουν στη δεύτερη φάση αποκτούν το δικαίωμα να έχουν πρόσβαση στη ροή των απαραίτητων πληροφοριών, ώστε να υποβάλουν δεσμευτικές προσφορές σε περίπου έναν με ενάμιση μήνα. Οι δεσμευτικές θα υποβληθούν υπό την αίρεση της διενέργειας επιβεβαιωτικού due diligence.

Μετά την πρόσφατη αναδιάρθρωση χρέους, που διενεργήθηκε με κεφαλαιοποίηση απαιτήσεων και μετρητά για κεφάλαιο κίνησης, η Singular διαθέτει τραπεζικό δανεισμό 28,8 εκατ. ευρώ αποκλειστικά από την Πειραιώς. Επιπλέον, Alpha Bank και Eurobank πούλησαν στη MIG απαιτήσεις ονομαστικής αξίας περίπου 26 εκατ. ευρώ, με discount της τάξης του 85%, οι οποίες εν συνεχεία κεφαλαιοποιήθηκαν.

Τελευταία τροποποίηση στις 10:40 - 13 Απρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.