ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

INFORM: Ηγείται ελληνογαλλικής κοινοπραξίας στον διαγωνισμό για τις ελληνικές ταυτότητες

18:32 - 04 Σεπ 2020 | Αναλύσεις
INFORM: Ηγείται ελληνογαλλικής κοινοπραξίας στον διαγωνισμό για τις ελληνικές ταυτότητες
Σε στρατηγικής σημασίας σύμπραξη με το Εθνικό Γαλλικό Τυπογραφείο (IN Groupe) προχωράει η πολυεθνική εταιρία ελληνικών συμφερόντων, AUSTRIACARD, για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό επιλογής αναδόχου για το έργο της Προμήθειας νέου ολοκληρωμένου πληροφοριακού εντύπων ασφαλείας συμπεριλαμβανομένου του νέου δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Ειδικότερα, η ελληνογαλλική συμμαχία φέρει την «υπογραφή» της INFORM, η οποία είναι επικεφαλής σε αυτήν την κοινοπραξία και δημιουργεί ένα ισχυρό σχήμα υψηλών προδιαγραφών.

Το Εθνικό Γαλλικό Τυπογραφείο διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στην εκτύπωση εγγράφων υψίστης ασφαλείας, παράγοντας διαβατήρια κρατών για περισσότερα από 14 χρόνια και έχοντας συνάψει συνεργασίες με 28 διαφορετικές κυβερνήσεις.

Το ίδιο πλούσια στην εκτύπωση κυβερνητικών εγγράφων είναι η εμπειρία της AUSTRIACARD, η οποία τα τελευταία 20 χρόνια έχει συνάψει συνεργασίες με 12 χώρες, σε αυτόν τον νευραλγικό τομέα.

Σημειώνεται πως η AUSTRIACARD ανήκει στον όμιλο εταιρειών υψηλής τεχνολογίας πληροφορικής, AUSTRIACARD HOLDINGS ενώ στον ίδιο όμιλο ανήκει και η INFORM, με έδρα την Αθήνα.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, το γεγονός ότι μια ελληνική εταιρεία, η INFORM, ηγείται της κοινοπραξίας, αντικατοπτρίζει την ποιότητα του ελληνικού τεχνολογικού οικοσυστήματος και την εγγύηση, σε παγκόσμιο επίπεδο, των τοπικών αναγκών και του εθνικού ελληνικού ενδιαφέροντος για την προσφορά αυτή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.