ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διοικητικές αλλαγές στη MIG: Νέος CEO ο Γεώργιος Ευστρατιάδης

18:39 - 18 Ιουν 2021 | Αναλύσεις
Διοικητικές αλλαγές στη MIG: Νέος CEO ο Γεώργιος Ευστρατιάδης
Την παραίτηση του Παναγιώτη Θρουβάλα από τη θέση του προέδρου – εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, ανακοίνωσε η Marfin Investment Group. Στη θέση του εξελέγη ο κ. Πέτρος Κατσούλας (μέχρι σήμερα ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου), ενώ ως νέος Διευθύνων Σύμβουλος εξελέγη ο κ. Γεώργιος Ευστρατιάδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της MIG αναφέρει:

Η «Marfin Investment Group Ανώνυμος Εταιρεία Συμμετοχών» («η Εταιρία») ανακοινώνει, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, τα ακόλουθα:

Α) Ο κ. Παναγιώτης Θρουβάλας υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου -Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ως νέο Πρόεδρο – Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου τον κ. Πέτρο Κατσούλα (μέχρι σήμερα Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου) και ως νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας τον κ. Γεώργιο Ευστρατιάδη.

Β) Ο κ. Στέφανος Καψάσκης, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, εξελέγη ως νέο Μέλος της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρίας, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Πέτρου Κατσούλα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.