ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θυμήθηκε την …οικογένεια ο Ταγιάνι! Κύριο

20:59 - 15 Μαϊ 2017
Axiwti Kiriaki

Από Axiwti Kiriaki

Νίκος Ρούσσης- Στρασβούργο Αιφνιδιασμό προκάλεσε, στους ελάχιστους ευρωβουλευτές που παρευρίσκονταν, στην έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, ο πρόεδρος της Ευρωβουλής Αντόνιο Ταγιάνι, όταν τους «πληροφόρησε» ότι, σήμερα γιορτάζουμε την Διεθνή Ημέρα της Οικογένειας.

Αποφεύγοντας, για ευνόητους λόγους, να συνδέσει την «οικογένεια», με την «πατρίδα και την θρησκεία», ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, διευκρίνισε ότι για φέτος η «Διεθνής Ημέρα Οικογένειας», εστιάζεται στον ρόλο των οικογενειών και των φιλικών προς την οικογένεια πολιτικών για την προώθηση της εκπαίδευσης και της ευημερίας όλων των μελών των οικογενειών.

 

Υπογράμμισε δε ότι,  «το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ήταν πάντα θερμός υποστηρικτής των οικογενειών, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην εξισορρόπηση μεταξύ οικογένειας και εργασίας».

 

Για τους πάνω από 100 εκατομμύρια ανέργους στην ΕΕ, για τις εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες που «διέλυσε» η κρίση, για τις συνεχώς αυξανόμενες κοινωνικές ομάδες που ζουν «χωρίς οικογένεια», δεν έκανε καμία κουβέντα….

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.