ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άκη πες τα όλα

09:20 - 13 Απρ 2012
Γρηγόρης Νικολόπουλος

Γράφει ο Γρηγόρης Νικολόπουλος

Εδω που κατάντησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, μία κίνηση πρέπει να κάνει: Να καρφώσει και όλους τους υπόλοιπους ώστε να προσφέρει επιτέλους κάτι στην χώρα.

 

Διότι δεν υπάρχει αμφιβολία οτι ο Τσοχατζόπουλος ήταν απλώς ένας απο αυτούς που καταλήστεψαν το δημόσιο χρήμα. Δεν ήταν ο μόνος. Ανάλογη συμπεριφορά έχουν επιδείξει αρκετοί υπουργοί και των δυο μεγάλων κομμάτων που εναλλάσσοντο στην κυβέρνηση. Και μερίδιο – υποθέτω - θα έχουν πάρει και στελέχη των μικρότερων κομμάτων.

Είναι δυνατόν κανείς να πιστεύει οτι δεν γνώριζαν οι 300 της Βουλής τι παιχνίδι παιζόταν με τα εξοπλιστικά, με τα δημόσια έργα και τις προμήθειες, τι παίχτηκε με το Βατοπαίδι, τι παίχτηκε με το σκάνδαλο των ομολόγων, τι παίχτηκε με τη συγχώνευση Γερμανού και Cosmote?

Μόνο οι αφελείς βουλευτές δεν γνωρίζουν. Όλοι οι άλλοι ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει και ειδικά αυτοί που συμμετείχαν στις εξεταστικές επιτροπές και συγκάλυψαν όλα αυτά τα σκάνδαλα όπως κάλυψαν και και τον κ. Τσοχατζόπουλο του οποίου το θέμα εξετάστηκε απο επιτροπή της Βουλής η οποία ...δεν διαπίστωσε τίποτα.

Και επειδή ουδείς βουλευτής διαπίστωσε κάτι, καλό θα είναι για τον ίδιο και για τη χώρα, ο κ. Τσοχατζόπουλος να «αμυνθεί» αποκαλύπτοντας τους άλλους κλεπταποδόχους συναδέλφους του.

Μόνο μέσω του αλληλοσπαραγμού των κλεφτών θα μπορέσουμε να μάθουμε πόσα φαγώθηκαν και ποιοί τα έφαγαν. Και πρέπει να φαγώθηκαν σε μίζες πολά δισεκατομμύρια ευρώ τις τελευταίες δεκαετίες.

Αν δε, ισχύει αυτό που είπε ο Πάγκαλος, το «μαζί τα φάγαμε» και στην περίπτωση των μιζών, δεν είναι παράδοξο να σκεφτεί κανείς οτι όταν κάποιος έπαιρνε μίζα, μοίραζε απο ένα κομματάκι και στους άλλους για να σωπάσουν. Και δεν εννοώ στο κόμμα του μόνο, αλλά εννοώ και στα κόμματα της αντιπολίτευσης που υποτίθεται οτι ασκούν τον έλεγχο.

Όσο πιο πολλά λοιπόν αποκαλύψει ο κ. Τσοχατζόπουλος, τόσο καλύτερα και για τον ίδιον και για τη χώρα.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:28 - 13 Απρ 2012
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.