ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΠΟΠΣΛΑ στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη

15:57 - 30 Ιουλ 2023 | Αυτοδιοίκηση
Η ΠΟΠΣΛΑ στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Πατούλη
Σε ανακοίνωσή του, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣΠΛΑ (Παναττική Ομοσπονδία Πωλητών Λαικών Αγορών), δηλώνει τη στήριξή του στον νυν Περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιο για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, Γιώργο Πατούλη.

Αναλυτικά αναφέρεται:

«Την τετραετία που πέρασε οι λαϊκές αγορές ήρθαν αντιμέτωπες με πληθώρα ζητημάτων όπως η πανδημία, οι συνεχιζόμενες αυξήσεις στα καύσιμα και σε σειρά άλλων προϊόντων και υπηρεσιών.

Κατάφεραν όμως να μείνουν όρθιες στηρίζοντας την ελληνική κοινωνία, έχοντας ως ένθερμο συμπαραστάτη τους την Περιφέρεια Αττικής.

Την ίδια στιγμή η ΠΟΣΠΛΑ σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Γιώργο Πατούλη καθώς και με το υπουργείο Ανάπτυξης και τον Άδωνι Γεωργιάδη, έδωσε ένα σκληρό αγώνα για τη νομοθετική κατοχύρωση του θεσμού των λαϊκών αγορών όπως αυτή προέκυψε μέσα από ένα νέο νόμο που πλέον, βάζει τάξη και στην ουσία πατάσσει τα παράνομα συμφέροντα που για δεκαετίες τώρα αναφύονταν στο περιθώριο των λαϊκών αγορών.

Μετά τα όσα έγιναν την περασμένη Πέμπτη στο Ζάππειο και τη δημοσιοποίηση του γνωστού βίντεο σε μία εξαιρετικά κρίσιμη και ευαίσθητη συγκυρία η ΠΟΣΠΛΑ απέστειλε στον Πρωθυπουργό επιστολή εκφράζοντας τη βαθύτατη ανησυχία της για την διακύβευση ενός σημαντικότατου και πολυσχιδούς έργου στον τομέα των λαϊκών αγορών που εξασφάλισε τον οριστικό τερματισμό μίας σειράς στρεβλώσεων που ταλάνιζαν τις λαϊκές αγορές.

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΣΠΛΑ και ο πρόεδρος της Δημήτρης Μουλιάτος στηρίζουν ανοιχτά και χωρίς παρενθέσεις, μετά και τη δημόσια συγνώμη και την αναγνώριση του λάθους από την πλευρά του Γιώργου Πατούλη, την εκ νέου υποψηφιότητα του, έτσι ώστε να συνεχίσει το έργο αυτό, εφόσον ανανεωθεί η λαϊκή ετυμηγορία προς τη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής.

Σε μία χρονική περίοδο που η εισαγόμενη ακρίβεια και ο πληθωρισμός πλήττουν τα ευάλωτα νοικοκυριά και που οι λαϊκές αγορές σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό ανάχωμα και στην ακρίβεια αλλά και στην αισχροκέρδεια, δεν χωράνε πειραματισμοί.

Γι’ αυτό μέσα από τις κάλπες του Οκτωβρίου οι πολίτες της Αττικής αναμένεται να δώσουν τη δική τους ηχηρή απάντηση που θα καταξιώσει το έργο της πρώτης θητείας του Γιώργου Πατούλη.

Στην ΠΟΣΠΛΑ εργαζόμαστε στο πλευρό του Περιφερειάρχη Αττικής, με ψυχραιμία, αισιοδοξία, απόλυτη αυτοπεποίθηση αλλά και καθαρό σχεδιασμό για την επαύριον της εκλογικής μάχης για την καθολική υλοποίηση ενός κοινού αυτοδιοικητικού και πολιτικού οράματος για μία περιφερειακή διοίκηση ευρωπαϊκών προδιαγραφών η οποία θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις των περιφερειακών-μητροπολιτικών διοικήσεων, θα είναι φιλική προς τους πολίτες, θα συνεργάζεται με τους δήμους και θα κάνει τα έργα εκείνα, κυρίως υποδομής, που τόσο έχει ανάγκη η Αττική με επικεφαλής πάντοτε τον Γιώργο Πατούλη!

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.