ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περιφέρεια Αττικής: «Φαβορί» ο Χαρδαλιάς για το χρίσμα της ΝΔ

19:21 - 30 Ιουλ 2023 | Αυτοδιοίκηση
Περιφέρεια Αττικής: «Φαβορί» ο Χαρδαλιάς για το χρίσμα της ΝΔ
Μετά το ατόπημα του Γιώργου Πατούλη, αλλά και την εκ νέου υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανικολάου στο Δήμο Γλυφάδας, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και οι στενοί συνεργάτες του, φαίνεται να κλείνουν τις τελευταίες ώρες στο όνομα του Νίκου Χαρδαλιά, προκειμένου να λάβει τη στήριξη της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής, μπροστά στις εκλογές του Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται, πως εδώ και μέρες η κυβέρνηση είναι δυσαρεστημένη με τον νυν «γαλάζιο» Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, ο οποίος εν μέσω των καταστροφικών πυρκαγιών που καίνε τη χώρα μας, απαθανατίστηκε να χορεύει ζεϊμπέκικο σε εκδήλωση ομογενών στο Ζάππειο.

Η συγγνώμη που ζήτησε ο ίδιος, δεν φάνηκε να πείθει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τις κυβερνητικές πηγές να κάνουν λόγο για το ότι ο χορός, ήταν απλά η αφορμή και όχι η αιτία, πίσω από τις δεύτερες σκέψεις για το χρίσμα.

Φαίνεται πως υπάρχει δυσαρέσκεια για τον τρόπο που ο κ. Πατούλης χειρίστηκε την περίοδο των πυρκαγιών και επικοινωνιακά, ενώ και στην περίπτωση του Νότη Μηταράκη, που οδηγήθηκε σε παραίτηση, λόγω του ότι απουσίαζε σε διακοπές, εν μέσω των πυρκαγιών, ο Πρωθυπουργός φαίνεται να μην κάνει «εκπτώσεις» σε τέτοια θέματα.

Τι φημολογείται για τους «αντικαταστάτες» του Πατούλη

Δύο ήταν τα ονόματα που εξ αρχής ακούστηκαν, εκείνο του Δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου, αλλά και εκείνο του υφυπουργού Άμυνας, Νίκου Χαρδαλιά.

Ο πρώτος, σήμερα μόλις ξεκαθάρισε μέσω facebook, ότι θα διεκδικήσει για ακόμα μία τετραετία το Δήμο Γλυφάδας, στον οποίο μάλιστα εκλέχθηκε για δεύτερη τετραετία από τον πρώτο γύρο, με ποσοστό άνω του 70% το 2019.

Έτσι μένει το όνομα του Νίκου Χαρδαλιά, ενός πολιτικού, που η κυβέρνηση εκτιμά ότι είναι αναγνωρίσιμος και χαίρει εμπιστοσύνης. Ο ίδιος από σήμερα βρέθηκε μάλιστα στα στρατόπεδα ολόκληρης της χώρας, προκειμένου να επιβλέψει τα αντιπυρικά τους σχέδια, μετά τη φωτιά και τις εκρήξεις πυρομαχικών στην 111 Π.Μ.

Σήμερα είχε μάλιστα και συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Οι ανακοινώσεις για το «χρίσμα» της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 19:25 - 30 Ιουλ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.