ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρία gaming κρυπτονομίσματα που δεν πρέπει να αγνοήσεις

10:21 - 06 Δεκ 2021 | Νομίσματα
Τρία gaming κρυπτονομίσματα που δεν πρέπει να αγνοήσεις
Το 2021 ο τομέας του gaming συγκέντρωσε περίπου $175 δισεκατομμύρια. Καθώς η τεχνολογία των blockchain γίνεται όλο και πιο συνηθισμένη στα παιχνίδια, οι gamers παίρνουν πλέον και βραβεία για την προσπάθειά τους, με κάποιους να κερδίζουν μέχρι και $2000 την ώρα, σε παιχνίδια όπως το Axie Infinity.

Το κρύπτο-gaming είναι η νέα τάση γιατί η αληθινή ιδιοκτησία ενθουσιάζει τους gamers, οι οποίοι μπορούν πλέον να κερδίζουν μεγάλα χρηματικά ποσά για τις προσπάθειές τους και να απολαύσουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια.

Όσο γίνονται πιο δημοφιλή, τόσο ανεβαίνουν και οι τιμές των νομισμάτων. Το Sandbox έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των εμπορικών και των θεσμικών επενδυτών, οδηγώντας σε μία αύξηση στην τιμή του κατά 800% τον περασμένο μήνα.

Πιο πρόσφατες έρευνες προβλέπουν ότι το gaming, και ειδικότερα το μοντέλο play-to-earn (P2E) ή αλλιώς παίξε-για-να-κερδίσεις, αναμένεται να αναπτυχθεί κατά πάνω από 20% μέχρι το 2022. Επίσης, τα blockchain και τα κρυπτονομίσματα φαίνεται να είναι η τεχνολογία που ταιριάζει καλύτερα για τα εσωτερικά χρήματα των παιχνιδιών. Ενώ το AXE και το SAND είναι τα δύο πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα, θα ακολουθήσουν κάποια αναδυόμενα gaming πρότζεκτ που αξίζει να προσέξουμε.

  1. JEDSTAR (JED)

Μετά από μία αύξηση σχεδόν 100,000% τις τελευταίες 90 ημέρες, ο πιο νέος «διαγωνιζόμενος» στον τομέα του gaming έχει μπει δυναμικά στον κρύπτο-κόσμο και ανταγωνίζεται τους μεγάλους παίχτες. Ενώ το $JED είναι ένα αποκεντρωμένο (DeFi) νόμισμα στο αποκεντρωμένο οικοσύστημα JEDSTAR DECO, η εταιρεία θα παρουσιάσει σύντομα το GameFi νόμισμα της, $KRED.

Η εταιρεία αναπτύσσει πάνω από 100 παιχνίδια τα οποία θα χρησιμοποιούν το $KRED ως νόμισμα του παιχνιδιού και έχει συνεργαστεί με άλλους δημιουργούς παιχνιδιών για να τους παρέχει το κρυπτονόμισμά της. Αυτό το πρότζεκτ δεν θα δημιουργήσει μόνο παιχνίδια της εταιρείας και μία αγορά NFTs, αλλά θα δημιουργήσει επίσης στρατηγικές συμμαχίες.

  1. Decentraland (MANA)

Αυτό είναι ένα ακόμη κρυπτονόμισμα το οποίο βασίζεται στο blockchain του Ethereum. Όπως και το παιχνίδι Second Life, οι παίχτες ενθαρρύνονται να δημιουργήσουν τρισδιάστατα προϊόντα για να τα πουλήσουν στο παιχνίδι. Το κρυπτονόμισμα του Decentraland, MANA, χρησιμοποιείται για τις πωλήσεις ψηφιακού εδάφους και για τις ανταλλαγές 3D αντικειμένων

  1. Gala Games (GALA)

Το GALA είναι ένα κρυπτονόμισμα που βασίζεται στο blockchain του Ethereum, το οποίο σχεδιάστηκε από τον συν-ιδρυτή του gaming startup Zyn και δημιουργό των παιχνιδιών Mafia Wars και Farmville. Η εταιρεία στοχεύει να δώσει στους gamers περισσότερο έλεγχο στα τουρνουά.

Η πλατφόρμα έχει 1.3 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Οι ιδιοκτήτες NFTs στην πλατφόρμα μπορούν να ψηφήσουν νέα παιχνίδια και να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο παίζονται. Το νόμισμα GALA χρησιμοποιείται για να αγοράσουν οι gamers NFTs και προϊόντα του παιχνιδιού. Αυτή την στιγμή είναι ήδη διαθέσιμο το Town Star, ένα παιχνίδι που θυμίζει το Sim City, ενώ δημιουργούνται κι άλλα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.