ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τρία altcoins που καταγράφουν σημαντικά κέρδη παρά τη bear market

08:45 - 30 Αυγ 2022 | Νομίσματα
Τρία altcoins που καταγράφουν σημαντικά κέρδη παρά τη bear market
Η αγορά των κρυπτονομισμάτων πέρασε ένα δύσκολο καλοκαίρι, με αλλεπάλληλα «χτυπήματα» που κυμαίνονταν από την κατάρρευση του οικοσυστήματος Terra έως την πτώχευση της εταιρείας δανεισμού κρυπτονομισμάτων, Celsius Network.

Κι ενώ το σημαντικότερο βάσει κεφαλαιοποίησης crypto, το Bitcoin, βιώνει μια ιδιαίτερα πτωτική περίοδο, κάποια άλλα altcoins έχουν καταφέρει να μετριάσουν την πτωτική τους τάση, ενώ άλλα, όχι μόνο ξεπέρασαν το BTC και το ETH τους τελευταίους τρεις μήνες, αλλά σημείωσαν και εντυπωσιακά κέρδη.

Σύμφωνα με το Cointelegraph, τρία altcoins που αγνόησαν παντελώς την bear market των τελευταίων 90 ημερών είναι τα εξής:

Chiliz (CHZ)

Η απόδοση του Chiliz (CHZ) τις τελευταίες 90 ημέρες έρχεται να ξεπεράσει το 80%, καταγράφοντας το σημαντικότερο ρεκόρ μεταξύ των κρυπτονομισμάτων υψηλής κεφαλαιοποίησης. Παράλληλα, το CHZ έχει διολισθήσει μόνο κατά 26% ετησίως μέχρι σήμερα σε σύγκριση με το BTC και το ETH που χάνουν 57% και 60%, αντίστοιχα.

Στις 29 Αυγούστου η τιμή του CHZ έφτασε τα 0,20$ και βρίσκεται σε καλό δρόμο για να «κλείσει» με κέρδη τον μήνα. Επιπλέον, και σύμφωνα με το Cointelegraph, από τεχνική άποψη το διακριτικό Chiliz κοιτάζει σε μια πιθανή διόρθωση 55% στα 0,09 $ τον Σεπτέμβριο.

Lido DAO (LDO)

Το Lido DAO (LDO) έχει σημειώσει ανοδικό ράλι της τάξης του 60% τις τελευταίες 90 ημέρες, κυρίως λόγω του θετικού κλίματος γύρω από το «merge», την πολυαναμενόμενη μετάβαση του του Ethereum.  Το Lido DAO επιτρέπει στους χρήστες να συμμετέχουν στη λειτουργία της επερχόμενης αλυσίδας proof-of-stake (PoS) του Ethereum με αντάλλαγμα καθημερινές ανταμοιβές.

Οι προοπτικές του Lido DAO να προσελκύσει περισσότερους χρήστες στις ημέρες πριν και μετά από το πολυαναμενόμενο «merge» του Ethereum έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλου τμήματος της αγοράς.

Ωστόσο, όπως το Chiliz, η τιμή του LDO κινδυνεύει να πέσει χαμηλότερα κατά 20% στα 1,31$ τον Σεπτέμβριο.

Quant Network (QNT)

Το Quant Network κατέγραψε άνοδο μεγαλύτερη του 40% τις τελευταίες 90 ημέρες, οδηγούμενο αρχικά από μια ευρύτερη ανοδική τάση στην αγορά κρυπτονομισμάτων, και επιταχύνοντας στη συνέχεια την ανοδική πορεία του από τις εικασίες ότι το διαλειτουργικό πρωτόκολλό του blockchain θα υιοθετηθεί από κυβερνητικούς και ρυθμιστικούς φορείς.

{https://twitter.com/GregLunt27/status/1545405114898194432}

Ωστόσο, από τεχνική άποψη, το QNT κινδυνεύει με πτώση κατά 40% από το τρέχον επίπεδο έως τον Σεπτέμβριο, τονίζει το Cointelegraph.

Άλλοι νικητές

Το Ethereum Classic (ETC) έχει επίσης αυξηθεί κατά περισσότερο από 40% τις τελευταίες 90 μέρες, ενώ το Polygon (MATIC) σημείωσε ράλι κατά 27% την ίδια περίοδο, ακολουθούμενο από το Uniswap (UNI), το οποίο αυξήθηκε κατά 13%.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.