ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Ένα ακόμα βήμα αποδοχής των κρυπτονομισμάτων

08:40 - 31 Αυγ 2022 | Νομίσματα
Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Ένα ακόμα βήμα αποδοχής των κρυπτονομισμάτων
Σε μια συνεργασία ορόσημο προχώρησε η Virtuzone, ο κορυφαίος πάροχος εταιρικών υπηρεσιών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance, προκειμένου να ξεκινήσει να δέχεται πληρωμές σε crypto.

«Η απόφαση της Virtuzone να αποδεχθεί πληρωμές σε κρυπτονομίσματα και να ενσωματώσει το Binance Pay στο σύστημά της ανεβάζει τον πήχη της καινοτομίας και δείχνει τη μελλοντική πορεία όσον αφορά στη δημιουργία πρωτοπόρων επιχειρήσεων στα ΗΑΕ», δήλωσε ο Nadeem Ladki της Binance, σε σχετικό δελτίο τύπου τη Δευτέρα.

Αξίζει να τονισθεί ότι με την παραπάνω απόφαση, η Virtuzone προστίθεται στη λίστα των mainstream επιχειρήσεων στα ΗΑΕ, όπως η JA Resorts and Hotels και η Majid Al Futtaim, οι οποίες αποδέχονται επίσημα τα crypto στην «πύλη» των πληρωμών τους. Μάλιστα, παρέχοντας στις επιχειρήσεις την επιλογή να αποπληρώσουν όλες τις μορφές χρηματοδότησης μέσω κρυπτονομισμάτων, η εταιρεία έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στην επιχειρηματικότητα του σήμερα, υποστηρίζοντας τις νεοφυείς κοινότητες.

{https://twitter.com/Virtuzone_UAE/status/1564192003918888960}

Εκτός από τη συνεργασία με το Binance Pay, η Virtuzone αποκάλυψε επίσης σχέδια για την επιτάχυνση της υιοθέτησης του Web 3.0 στα ΗΑΕ. Μάλιστα, ο Richard Teng, επικεφαλής της Binance Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής (MENA), υπογράμμισε μιλώντας στο Cointelegraph πως «η αγορά που αναπτύσσεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα γύρω από το Web 3.0, χάρη σε μια σειρά από κυβερνητικές πρωτοβουλίες, είναι αυτή που θα γίνει παγκόσμιος κόμβος για επενδυτές σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία».

Το Binance Pay, μια υπηρεσία ανέπαφων πληρωμών μέσω κρυπτονομισμάτων που σχεδιάστηκε από το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance, υποστηρίζει περισσότερα από 40 κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) και USD coin (USDC). Η πλατφόρμα στοχεύει στο να επιτρέπει στιγμιαίες διεθνείς μεταφορές χρημάτων και μεταφορές από χρήστη σε χρήστη, εξαλείφοντας τις χρεώσεις συναλλαγών τρίτων.

Το Ντουμπάι, τους τελευταίους μήνες με στόχο να γίνει κόμβος κρυπτονομισμάτων, ίδρυσε μια Ρυθμιστική Αρχή Εικονικών Περιουσιακών Στοιχείων (VARA) και υιοθέτησε μια σειρά από φιλικούς νόμους προς τα κρυπτονομίσματα. Μεταξύ των σημαντικότερων εξελίξεων, είναι η πρόθεση του Ντουμπάι να χορηγήσει άδειες λειτουργίας σε πολλά εξέχοντα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.