ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Drake έχασε Bitcoin αξίας $600.000 σε… ποδοσφαιρικό στοίχημα

16:34 - 17 Οκτ 2022 | Νομίσματα
Ο Drake έχασε Bitcoin αξίας $600.000 σε… ποδοσφαιρικό στοίχημα
Το στοίχημα δεν του πηγαίνει αλλά δεν δείχνει να το καταλαβαίνει. Ο Καναδός ράπερ, τραγουδιστής και ηθοποιός Aubrey Drake Graham, γνωστός ως Drake, πόνταρε Bitcoin αξίας λίγο πάνω από 600.000 δολάρια σε νίκη της Άρσεναλ επί της Λιντς και της Μπαρτσελόνα στο Clasico εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δυστυχώς για εκείνον, η «Βασίλισσα» νίκησε τον μεγαλύτερο αντίπαλο της με 3-1 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και έτσι το 1-0 των «Κανονιέρηδων» δεν ήταν αρκετό.

Η επιλογή της Μπαρτσελόνα, βέβαια, δεν ήταν τυχαία. Πριν λίγες μέρες, ο διάσημος μουσικός υπέγραψε συμφωνία με τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι, ως μέρος της, έβαλαν το λογότυπο της δισκογραφικής εταιρείας του Drake, OVO Sound, στη φανέλα τους κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τη Ρεάλ την Κυριακή.

Πριν από τον αγώνα, ο Καναδός έριξε το στοίχημα σε Bitcoin στην καταλανική ομάδα, όπως και στην Άρσεναλ και, αν κέρδιζε και τα δύο στοιχήματα, θα εισέπραττε το τεράστιο κέρδος των 2,8 εκατομμυρίων δολαρίων.

Οι «μερένχες» του χάλασαν το όνειρο, ανεβαίνοντας με τη νίκη τους και στην κορυφή της La Liga, με τον Drake να καταγράφει άλλο ένα ανεπιτυχές αθλητικό στοίχημα με Bitcoin.

Η... κατάρα του Drake

Τους τελευταίους μήνες, όπως υπενθυμίζει το CryptoPotato, ο μουσικός έχει βάλει πολλά στοιχήματα σε Bitcoin σε αθλητικές εκδηλώσεις και, για κακή του τύχη, τα περισσότερα από αυτά δεν του απέφεραν κέρδη.

Τον Μάρτιο, έχασε Bitcoin αξίας 275.000 δολαρίων στοιχηματίζοντας ότι ο Χόρχε Μασβινταλ να νικήσει τον Κόλμπι Κόβινγκτον στο UFC 272.

Δύο μήνες αργότερα, ο Drake έβαλε ένα στοίχημα σε Bitcoin αξίας 234.000 δολαρίων ότι ο πιλότος της Ferrari Σαρλ ΛεΚλερκ θα κερδίσει το ισπανικό Grand Prix, αλλά ο πρωταθλητής της F1 Μαξ Φερστάπεν είχε καλύτερη στρατηγική και τα πιο κατάλληλα ελαστικά για τις υψηλές θερμοκρασίες της Βαρκελώνης και τερμάτισε πρώτος.

Όλα αυτά τα ανεπιτυχή στοιχήματα έφεραν κακή φήμη στον Καναδό ράπερ, με κάποιους, μάλιστα, να επισημαίνουν ότι συχνά φέρνει ατυχία σε αθλητές ή αθλητικούς συλλόγους αφού αλληλεπιδρά μαζί τους.

Το 2019, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Πολ Πογκμπά έγινε το πρώτο θύμα της λεγόμενης «κατάρας του Drake» ποζάροντας για μια φωτογραφία με τον μουσικό. Μέρες αργότερα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (ο σύλλογος όπου έπαιζε ο Πογκμπά εκείνη την εποχή) ηττήθηκε από τη… μικρή Γουλβς.

Αργότερα την ίδια χρονιά, ο αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Λαιβίν Κουρζαουά, τράβηξε μια φωτογραφία με τον Drake. Λίγο αργότερα, η ομάδα του Παρισιού γνώρισε μια από τις μεγαλύτερες ήττες της την τελευταία δεκαετία, χάνοντας 5-1 από τη Λιλ.

Ο μαχητής του UFC Κόνορ ΜακΓκρέγκορ έπεσε επίσης θύμα της «κατάρας», χάνοντας τον αγώνα του με τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, αφού ο Drake υποστήριξε τον Ιρλανδό κατά τη διάρκεια της ζύγισης.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:38 - 17 Οκτ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.