ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Bitcoin και Ethereum: Μία... βολική σύγκριση για το 2022 Κύριο

09:12 - 04 Ιαν 2023 | Νομίσματα
Bitcoin και Ethereum: Μία... βολική σύγκριση για το 2022
Αν και το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο ανά αγοραία αξία, το Bitcoin, έχασε περίπου το 65% της αξίας του σε ετήσια βάση, έρευνα του CoinDesk δείχνει ότι οι αποδόσεις του, όπως και αυτές του Ethereum, το 2022 ανά μονάδα κινδύνου ήταν περίπου ίδιες με τις μετοχές και σημαντικά καλύτερες από τα ομόλογα.

«Θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι αυτό δεν είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που θα βλέπατε στις παραδοσιακές αγορές, ειδικά στις χρηματιστηριακές αγορές», δήλωσε ο Andrew Baehr, Διευθύνων Σύμβουλος του CoinDesk Indices στο CoinDeskTV.

«Μερικά από τα αγαπημένα μου πρόσωπα που οι άνθρωποι ήταν πραγματικά ενθουσιασμένοι πριν από 18 μήνες με τις μετοχές τους, έχουν χάσει επίσης το 80-90% της αξίας τους», συμπλήρωσε.

Το Bitcoin και το Ethereum φάνηκε να επηρεάζονται από τους ίδιους παράγοντες που έκαναν τις επενδύσεις σε μετοχές μια πρόκληση το περασμένο έτος, συμπεριλαμβανομένου του υψηλού πληθωρισμού και της διαφαινόμενης απειλής της ύφεσης. Σύμφωνα με στοιχεία του CoinDesk, οι μετοχές ήταν σχεδόν δύο φορές πιο επικίνδυνες το 2022 από το 2021.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.