ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

To ChatGPT έβγαλε τα… ζώδια των κρυπτονομισμάτων

09:22 - 14 Φεβ 2023 | Νομίσματα
To ChatGPT έβγαλε τα… ζώδια των κρυπτονομισμάτων
Το δημοφιλές chatbot που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και αναπτύχθηκε από την OpenAI, ChatGPT, αντιστοίχησε κρυπτονομίσματα με τα 12 ζώδια.

Ξεκινώντας από το δημοφιλέστερο, το Bitcoin, το ταίριαξε με το ζώδιο του Κριού, το Ethereum με τον Ταύρο και ούτω καθεξής, θεωρώντας ότι τα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου ταιριάζουν με αυτά του εκάστοτε κρυπτονομίσματος.

Αυτές οι περιγραφές είναι καθαρά κάποιες ερμηνείες που δεν λαμβάνουν υπόψη την ημέρα γέννησης κάθε κρυπτονομίσματος, όπως γίνεται στην περίπτωση των ανθρώπων.

Ιδού τα… ζώδια των κρυπτονομισμάτων:

Bitcoin (Κριός): Ο Κριός και το Bitcoin ενσαρκώνουν το πρωτοποριακό πνεύμα. Ο Κριός παίρνει τολμηρά ρίσκα και ανοίγει νέους δρόμους. Το Bitcoin έφερε την επανάσταση στα οικονομικά και δημιούργησε νέες δυνατότητες.

Ethereum (Ταύρος): Ο Ταύρος συνδέεται με τη σταθερότητα και το Ethereum είναι γνωστό για τη σταθερότητα και την αξιοπιστία του ως πλατφόρμα για αποκεντρωμένες εφαρμογές.

USDT (Δίδυμος): Ακριβώς όπως οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για την ικανότητά τους να προσαρμόζονται σε διαφορετικές καταστάσεις και περιβάλλοντα, το USDT είναι γνωστό για την ευελιξία του ως stablecoin που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικές πλατφόρμες.

USDC (Καρκίνος): Ο Καρκίνος σχετίζεται με την ασφάλεια και το USDC είναι ένα ασφαλές stablecoin συνδεδεμένο με το αμερικανικό δολάριο.

BNB (Λέων): Ο Λέων συνδέεται με την κυριαρχία και την επιβλητικότητα και το BNB είναι το token του μεγαλύτερου ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, της Binance.

XRP (Παρθένος): Ο Παρθένος συνδέεται με την πρακτικότητα και το XRP χρησιμοποιείται ως πρακτική λύση για διασυνοριακές πληρωμές.

BUSD (Ζυγός): Η συσχέτιση του BUSD με τον Ζυγό έχει νόημα καθώς και τα δύο επικεντρώνονται στην ισορροπία και τη σταθερότητα. Ο στόχος του BUSD είναι να παρέχει μια σταθερή αξία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε, ακριβώς όπως η ζυγαριά του Ζυγού αντιπροσωπεύει μια ισορροπημένη και δίκαιη προσέγγιση.

Cardano (Σκορπιός): Ο Σκορπιός συνδέεται με τη μεταμόρφωση και το Cardano είναι μια πλατφόρμα blockchain που στοχεύει να επιφέρει έναν μετασχηματισμό στον χρηματοπιστωτικό κλάδο.

Dogecoin (Τοξότης): Ο Τοξότης συνδέεται με την περιπέτεια και το Dogecoin ξεκίνησε ως αστείο, αλλά έχει γίνει ένα δημοφιλές και περιπετειώδες κρυπτονόμισμα.

Polygon (Αιγόκερως): Ο Αιγόκερως συνδέεται με τη σκληρή δουλειά και το Polygon είναι μια… σκληρά εργαζόμενη λύση κλιμάκωσης Ethereum.

Polkadot (Υδροχόος): Το Polkadot, ως τεχνολογία blockchain, στοχεύει να προσφέρει μια πιο διαλειτουργική και επεκτάσιμη πλατφόρμα για αποκεντρωμένες εφαρμογές, ευθυγραμμισμένη με τα προοδευτικά και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του Υδροχόου.

Solana (Ιχθείς): Ακριβώς όπως ο Ιχθύς αντιπροσωπεύει την εκδήλωση των ονείρων και της φαντασίας, το Solana παρέχει τα εργαλεία στους προγραμματιστές για να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε απτά, λειτουργικά έργα.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.