ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άντονι Χόπκινς: Κυκλοφορεί NFTs για να τιμήσει την καριέρα του

08:23 - 19 Αυγ 2022 | Νομίσματα
Άντονι Χόπκινς: Κυκλοφορεί NFTs για να τιμήσει την καριέρα του
H Orange Comet, μια εταιρεία τέχνης και ψυχαγωγίας που δημιουργεί και προωθεί NFTs, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Άντονι Χόπκινς προκειμένου ο διεθνώς αναγνωρισμένος ηθοποιός να κυκλοφορήσει την πρώτη του συλλογή NFTs.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, αυτή θα είναι η πρώτη παρτίδα της σειράς NFT «The Eternal Collection», η οποία θα «τρέχει» για 3 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι συλλέκτες θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερες από 1000 μοναδικές εικόνες του ηθοποιού που βασίζονται σε διαφορετικά αρχέτυπα.

Το ενδιαφέρον του Χόπκινς να δημιουργήσει μια συλλογή έργων τέχνης που απαθανατίζει την κινηματογραφική του καριέρα αυξήθηκε μετά την κυκλοφορία της ταινίας του Zero Contact ως NFT στο Vuele. Ήταν τέτοιο το ενδιαφέρον του που ζήτησε ακόμη και συμβουλές από τον Snoop Dogg πριν κάνει τις πρώτες του αγορές.

Το Vuele είναι μια πλατφόρμα δημιουργικού στούντιο Web3 που επιτρέπει την προβολή και τη συλλογή ταινιών μεγάλου μήκους περιορισμένης έκδοσης και περιεχομένου NFT.

Σε συνέντευξή του στο Yahoo Finance, ο Χόπκινς είπε ότι «τα NFTs είναι ένας κενός καμβάς για τη δημιουργία τέχνης σε νέα μορφή». Τόνισε ότι τα NFTs επιτρέπουν την αμοιβαία ανταλλαγή της καλλιτεχνικής έμπνευσης με άλλους ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είναι.

«Είμαι ίσως ο γηραιότερος στην κοινότητα NFTs και στα social media, κάτι που αποδεικνύει ότι όλα είναι δυνατά σε οποιαδήποτε ηλικία», σχολίασε γελώντας.

Διαφορετικές πτυχές μιας πλούσιας καριέρας

Σύμφωνα με τον Ντέιβ Μπρουμ, CEO της Orange Comet, η συλλογή θα κυκλοφορήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου στο OpenSea. Θα περιλαμβάνει 10 από τα πιο σχετικά αρχέτυπα χαρακτήρων του Χόπκινς, όπως ο Χάνιμπαλ Λέκτερ στη «Σιωπή των Αμνών» και ο Όντιν από το «Thor» της Marvel.

Η συλλογή δημιουργήθηκε ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους θαυμαστές και τους συλλέκτες να εκτιμήσουν οπτικά τις πολλές πτυχές της καριέρας του ηθοποιού.

Ο Μπρουμ δήλωσε ότι ήταν πρόκληση να δημιουργηθεί μια συλλογή που «σφραγίζει» όλη την τέχνη που έχει κάνει ο Χόπκινς σε όλη την καριέρα του.

Όσοι παρευρεθούν την πρώτη ημέρα της δημοπρασίας θα μπορούν να συναντήσουν τον καλλιτέχνη σε μια τελετή υποδοχής και μεσημεριανό γεύμα και θα μπορούν επίσης να πάρουν στο σπίτι τους ένα υπογεγραμμένο art book του Χόπκινς.

Την τρίτη ημέρα, 1.000 μοναδικές εικόνες θα δημοπρατηθούν και 39 υπογεγραμμένα art book του Χόπκινς θα διανεμηθούν τυχαία στους αγοραστές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.