ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής του Twitter ενόψει της εξαγοράς

18:04 - 27 Οκτ 2022 | Χρηματιστήρια
Αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής του Twitter ενόψει της εξαγοράς
Την αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών του Twitter την Παρασκευή (27/10) ανακοίνωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς αύριο εκπνέει η προθεσμία που έχει θέσει το δικαστήριο για να κλείσει ο Έλον Μασκ τη συμφωνία 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εξαγορά του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ίδιος ο Μασκ γνωστοποίησε ότι η υπόθεση είναι τελειωμένη, ανακοινώνοντας ότι αγόρασε το Twitter «για να βοηθήσω την ανθρωπότητα».

Ο Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του Twitter στο Σαν Φρανσίσκο την Τετάρτη και άφησε να εννοηθεί ότι πλέον είναι το κορυφαίο αφεντικό της εταιρείας.

Μάλιστα, ενημέρωσε το βιογραφικό του στο προφίλ του, γράφοντας ότι είναι «Chief Twit».

Το Reuters ανέφερε την Τρίτη ότι οι επενδυτές μετοχών, συμπεριλαμβανομένων των Sequoia Capital, Binance, Qatar Investment Authority και άλλων, είχαν λάβει τα απαιτούμενα έγγραφα για τη δέσμευση χρηματοδότησης της συμφωνίας από τους δικηγόρους του Μασκ.

Η ολοκλήρωση της συμφωνίας θα σήμαινε το τέλος της αγωγής που έχει καταθέσει το Twitter, το οποίο, μαζί με τους επενδυτές, αναμένει τώρα την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους αρχικούς της όρους των 54,20 δολαρίων ανά μετοχή.

Οι μετοχές του Twitter ανεβαίνουν περίπου 1% στα 53,94 δολάρια στο άνοιγμα της συνεδρίασης της Πέμπτης.

Η μετοχή καταγράφει άνοδο σχεδόν 65% από το χαμηλό τεσσάρων μηνών του Ιουλίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.