ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

CNBC: Έρχεται «Χριστουγεννιάτικο ράλι» και για τις αγορές Κύριο

14:07 - 20 Δεκ 2022 | Χρηματιστήρια
CNBC: Έρχεται «Χριστουγεννιάτικο ράλι» και για τις αγορές
Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα του Τζιμ Κράμερ, αναλυτή του CNCB, ο οποίος υποστηρίζει πως… «τα Χριστούγεννα θα έρθουν και στη Wall Street».

«Τα διαγράμματα δείχνουν ότι τα Χριστούγεννα δεν θα ακυρωθούν για τη Wall Street. Θα έχουμε ένα χριστουγεννιάτικο ράλι και η τέλεια χρονική στιγμή για αγορές είναι πέριξ αυτής της Πέμπτης» τονίζει ο ίδιος.

Όπως μάλιστα σημειώνει, η πρόσφατη πτώση στην αμερικανική αγορά, μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερη δυναμική στο προσδοκώμενο ράλι, το οποίο συνήθως κάνει την εμφάνισή του στο τέλος της χρονιάς. «Είναι ζήτημα του “πότε” και όχι του “αν” θα γίνει αυτό το ράλι» σχολιάζει. 

CNBC

Ο Τζιμ Κράμερ παραθέτει τα ημερήσια διαγράμματα των μελλοντικών συμβολαίων του S&P 500 μέχρι το 2023, ενώ τονίζει:

«Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι η αγορά ετοιμάζεται να τρέξει, αλλά αυτή είναι η σύσταση του Λάρι Ουίλιαμς. Παρότι φέτος μπορεί να είναι διαφορετικά, διαχρονικά το να στοιχηματίζεις εναντίον του είναι πραγματικά κακή στρατηγική» σημειώνει ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα οι δείκτες της Wall Street κινήθηκαν πτωτικά για τέταρτη συνεχόμενη συνεδρίαση, υπό τον φόβο της περαιτέρω αύξησης των επιτοκίων της κεντρικής τράπεζας. 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:13 - 20 Δεκ 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.