ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Deutsche Bank: Καθυστερήσεις λόγω κορονοϊού στις περικοπές θέσεων εργασίας

11:18 - 06 Ιουλ 2020 | Ειδήσεις
Deutsche Bank: Καθυστερήσεις λόγω κορονοϊού στις περικοπές θέσεων εργασίας
Η τράπεζα έχει δεσμευτεί εσωτερικά για την απομάκρυση 4.000 υπαλλήλων με στόχο τη μείωση της μισθοδοσίας κατά 2 δις ευρώ.

Η Deutsche Bank καθυστέρησε "ορισμένα τμήματα της αναδιάρθρωσης για περίπου έξι εβδομάδες λόγω της πανδημίας του κοροναϊού", αναφέρει η Financial Times, επικαλούμενη τον Οικονομικό Διευθυντή James von Moltke.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, σε τοποθέτηση του ο James von Moltke, αναγνώρισε ότι οι οικονομικές επιπτώσεις από τον κορονοϊό έχουν καταστήσει πιο δύσκολη την αναδιοργάνωση της Deutsche, αλλά ήταν σίγουρος για την πρόοδο της τράπεζες.

"Παρά την επιβράδυνση από την κρίση, η Deutsche Bank "βρίσκεται σε καλό δρόμο για να επιτύχει τους στόχους που θέσαμε για το 2020", δήλωσε ο κ. Von Moltke. "Οι βασικές στρατηγικές αποφάσεις μας έχουν δικαιωθεί, έχουν φέρει εις πέρας όλες μας τις υποσχέσεις και είμαστε σε τροχιά επίτευξης των στόχων που θέσαμε για το 2020", τόνισε.

Πρόσθεσε ακόμη ότι "ενώ δεν μπορώ να σας πω σήμερα εάν μπορούμε να αντισταθμίσουμε την επιβράδυνση στο β΄ μισό του έτους, υποσχέθηκε ότι η τράπεζα θα πετύχει τον στόχο της μέχρι το τέλος του 2022.

Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020 οι θέσεις εργασίας μειώθηκαν περίπου κατά 1.000, μέσω ενός συνδυασμού οικειοθελών αποχωρήσεων και απολύσεων αλλά η πανδημία πάγωσε τους στόχους της Τράπεζας κατά το δεύτερο τρίμηνο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.