ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κ.Χάρις: Άλλο σύστημα δικαιοσύνης αν είναι κάποιος μαύρος ή λευκός

15:03 - 08 Ιαν 2021 | Ειδήσεις
Κ.Χάρις: Άλλο σύστημα δικαιοσύνης αν είναι κάποιος μαύρος ή λευκός
Η Καμάλα Χάρις, εκλεγμένη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ με τους Δημοκρατικούς, σχολίασε τα όσα συνέβησαν στο Καπιτώλιο, την Τετάρτη(6/1).

«Αυτό που είδαμε στο Καπιτώλιο χθες, ήταν, όπως είπε και ο εκλεγμένος πρόεδρος, μια επίθεση στους νόμους μας και δεν έχει καμία θέση στη δημοκρατία μας», δήλωσε η εκλεγμένη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, καταδικάζοντας την εισβολή των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο.

«Νομίζω πως πρέπει να θέσουμε στον εαυτό μας δύο ερωτήματα: Τι πήγε λάθος και πώς μπορούμε να το διορθώσουμε

Η απάντηση βρίσκεται στο εξής: Η πρόκληση δεν αφορά απλώς στις δράσεις των λίγων, αλλά πώς να αλλάξουμε ένα σύστημα δικαιοσύνης που δεν λειτουργεί το ίδιο για όλους. Το σύστημα λειτουργεί διαφορετικά αν είναι κάποιος μαύρος ή λευκός, φτωχός ή πλούσιος».

Η κ. Χάρις στάθηκε στην αντιμετώπιση των διαδηλωτών στο Καπιτώλιο, που ήταν αντιδιαμετρικά αντίθετη με τους διαδηλωτές του περασμένου καλοκαιριού: «Γίναμε μάρτυρες δύο συστημάτων δικαιοσύνης: αλλιώς αντιμετωπίστηκαν στο Καπιτώλιο και αλλιώς το καλοκαίρι, όταν αντιμετωπίστηκαν με δακρυγόνα.

Αυτο δεν ειναι αποδεκτο. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Όλοι θα αντιμετωπίζονται ισότιμα. Αυτό σημαίνει Δικαιοσύνη», κατέληξε στη δήλωσή της η Αμερικανίδα νεοεκλεγείσα αντιπρόεδρος.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.