ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απάντηση Πρίγκιπα Ουίλιαμ στη συνέντευξη Χάρι-Μέγκαν: Δεν είμαστε ρατσιστές

15:44 - 11 Μαρ 2021 | Ειδήσεις
Απάντηση Πρίγκιπα Ουίλιαμ στη συνέντευξη Χάρι-Μέγκαν: Δεν είμαστε ρατσιστές
«Δεν είμαστε οικογένεια ρατσιστών» ήταν τα πρώτα σχόλια του δούκα του Κέιμπριτζ Γουίλιαμ, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Όπρα Ουίνφρεϊ ο αδερφός του Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ.

Όταν ρωτήθηκε σε μία επίσκεψη που πραγματοποίησε στο ανατολικό Λονδίνο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είπε πως δεν έχει μιλήσει ακόμη με τον Χάρι, όμως σκοπεύει να το κάνει σύντομα.

Ο Χάρι και η Μέγκαν έκαναν διάφορες «ενοχλητικές» αποκαλύψεις για τον Γουίλιαμ και την Κέιτ Γουίλιαμ και την Κέιτ, ενώ η Μέγκαν αποκάλυψε ότι η βασιλική οικογένεια «ανησυχούσε» για το χρώμα του δέρματος του παιδιού τους, Άρτσι.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια απάντησε την Τρίτη στις καταγγελίες του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, με γραπτή ανακοίνωση που δημοσιοποίησαν χθες το βράδυ τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Σε αυτήν αναφέρεται ότι «ολόκληρη η οικογένεια λυπήθηκε μαθαίνοντας πόσο σκληρή πρόκληση υπήρξαν τα τελευταία χρόνια για τη Μέγκαν και τον Χάρι», και συνεχίζει, «τα θέματα στα οποία αναφέρθηκαν, και ιδιαίτερα η καταγγελία περί ρατσισμού (σ.σ. αναφορά στη συζήτηση σχετικά με το χρώμα του δέρματος του Αρτσι), είναι εξαιρετικά ανησυχητικά. Αν και προφανώς η ανάμνηση των συμβάντων μπορεί να διαφέρει, το θέμα έχει ληφθεί πολύ σοβαρά και θα αντιμετωπιστεί ιδιωτικά από την οικογένεια».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Αρτσι παραμένουν πολύ αγαπητά μέλη της οικογένειας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.